Libnet.ro
UNICEF

08:00

Salajul, in topul celor mai scumpe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Salajul, in topul celor mai scumpe judete din tara

Judetul Salaj ocupa locul 5 pe tara intr-un top al judetelor cu cele mai mari preturi la produsele alimentare, realizat de Econtext. continuă pe Adevărul

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Bloodrayne si Highlander, pelicule de 25 de milioane de dolari realizate in Bucuresti. Vezi topul celor mai costisitoare productii filmate in Capitala

Bucuresti este o destinatie sigura si ieftina pentru productii cinematografice, lucru care a determinat tot mai multi producatori sa aleaga capitala Romaniei drept decor pentru povestile pe care vor sa le.

Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Politia din Grecia l-a arestat pe unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara, dupa ce ziarul pe care-l detine, HotDoc, a pubicat asa numita Lista Lagarde, care contine identitatea a peste 2000 de.

Preedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

Presedintii celor mai importante banci din Spania ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului, relateaza sursele de presa.

Presedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

In Spania, presedintii celor mai importante banci ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului. La rindul sau, seful guvernului spune ca va cere ajutorul numai daca va considera ca este in interesul tarii.

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

Vodafone anunta implementarea primei retele 4G din tara noastra

Vodafone a anuntat astazi implementarea primei retele 4G din tara noastra, intr-un eveniment la care a participat Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, arata un comunicat de presa.

Sibiul ar putea fi primul oras energetic inteligent din tara noastra

Folosind informatia din tot ceea ce il inconjoara pentru a oferi servicii comunitare la standarde superioare, spre beneficul tuturor locuitorilor, Sibiul ar putea deveni, in urmatorii ani, primul oras energetic inteligent din tara noastra, ne-a declarat, intr-un interviu, domnul dr. Stelian Gal, presedintele Centrului Roman al Energiei CRE), organizatie initiatoare a proiectului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )