Libnet.ro
UNICEF

18:15

Salarii mai mari la Posta doar conditionat de rezultate

România Liberă România Liberă,
Salarii mai mari la Posta doar conditionat de rezultate

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, ce are in subordine Posta Romana este de acord sa dea o majorare salariala de pana la 120 de lei, insa doar daca cresc veniturile operatorului postal. Cum se poate intampla aceasta este insa neclar caci mai toate Guvernele de pana acum au numit la Posta doar directori de partid prea putin interesati de redresarea companiei. continuă pe România Liberă

Finul lui Adrian Porumboiu cere intrarea in insolventa a celei mai mari firme a omului de afaceri

Razboiul dintre Adrian Porumboiu si finul sau, Ciprian Damian, continua. Actionarul majoritar al clubul de fotbal de Sporting Club SA Vaslui, Damian, a solicitat in instanta intrarea in insolventa a celei mai mari firme detinuta de omul de afaceri Adrian Porumboiu, SC Comcereal SA Vaslui, pentru o presupusa datorie de peste 13 milioane de lei, reprezentand o sponsorizare.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

Romania, subventii mai mari pentru carbune fata de regenerabile

Statul roman a sprijinit de aproape patru ori mai mult carbunele fa and ta de regenerabile in perioada 2005-2013, iar totalul estimat al subven and tiilor pentru carbune, incepand din 1990, ajunge la 13,8 miliarde lei, potrivit unui studiu al organizatiei ecologiste Greenpeace trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )