Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariile personalului nedidactic din scoli si universitati, majorate cu 12% - proiect

Antena3 Antena3,
Salariile personalului nedidactic din scoli si universitati, majorate cu 12% - proiect

Salariile personalului nedidactic din invatamantul preuniversitar si universitar ar urma sa fie majorate cu 12 la suta, din 1 august 2015, potrivit unui proiect pus in dezbatere de Ministerul Educatiei,. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa majoreze cu 12% salariile personalului nedidactic din invatamant. Impactul bugetar pe 2016 va fi de 115 milioane lei

Guvernul vrea sa majoreze cu 12% salariile personalului nedidactic din invatamant, de la 1 august. Prevederea face parte dintr-un proiect de Ordonanta de Urgenta, publicat de Ministerul Educatiei. Executivul sustine ca de aceste cresteri vor beneficia aproape 54. 000 de persoane din invatamantul preuniversitar de stat si 7. 500 de persoane din universitar. Amintim ca aceasta majorare era prevazuta si in documentul semnat de premierul Ponta si ministrii sai cu sindicatele, cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cresterea salariilor va produce o gaura la buget de 38,6 milioane de lei anul acesta si de 115,8 milioane anul viitor, potrivit notei de fundamentare. Chiar ministrul bugetului a spus ca nu trebuie sa uitam ca in 2016 vor fi doua tipuri de alegeri: locale si parlamentare, asa ca timpul trece si nu cred ca isi vor permite sa il incalce - Simion Hancescu, liderul FSLI, in noiembrie 2014.

Salarii mai mari cu 12% pentru personalul nedidactic din scoli si universitati, de la 1 august

Personalul nedidcatic din scoli si universitati ar putea beneficia de salarii mai mari cu 12% de la 1 august, potrivit unui proiect pus in dezbatere de Ministerul Educatiei, informeaza Mediafax. incepand cu.

Vaslui: Personalul nedidactic din 15 scoli a dat in judecata ISJ din cauza salariilor prea mici

Personalul nedidactic din 15 unitati de invatamant vasluiene a dat in judecata, miercuri, Inspectoratul Scolar din cauza salariilor prea mici, solicitand in instanta plata unor sporuri, cum ar fi cel de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )