Libnet.ro
UNICEF

17:30

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei. In prezent, este 975 lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei. In prezent, este 975 lei

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor pana la 1. 200 lei, in contextul in care in iulie ar trebui sa ajunga la 1. 050 lei, a anunat premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie acest an, salariul minim brut este de 975 lei. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta anunta ca salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei, de la 975 de lei cat este acum

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anunat premierul Victor Ponta.

Ponta: Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei

Premerul Victor Ponta a anuntat joi ca salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, informeaza Mediafax. Cred ca stabilirea unei.

Ponta promite ca majoreaza salariul brut la 1.200 de lei

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1. 200 lei, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Veste buna pentru bugetari. Cu cat va fi majorat salariul minim incepand din 2016

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anunat premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie acest an, salariul minim brut a fost fixat.

UNTRR cere Guvernului sa solicite Germaniei introducerea unui moratoriu privind salariul minim

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Transportatorii romani cer Guvernului sa solicite Germaniei introducerea unui moratoriu privind salariul minim

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania, potrivit Mediafax.

Ministrul Educatiei anunta un obiectiv ambitios pentru anul viitor: Ne-am propus ca toate scolile din tara sa obtina autorizatie sanitara de functionare

Prezent astazi la Vaslui, ministrul Educatiei, Sorin Cimpenau, a declarat ca incepand cu anul scolar 2015 - 2016 parcursul anului scolar viitor doreste rezolvarea problemei legate de scolile fara autorizatie sanitara de functionare, astfel incat toate scolile din Romania sa intre in legalitate din punct de vedere sanitar.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )