Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei

B1 B1,
Victor Ponta: Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei

Premerul Victor Ponta a anuntat joi ca salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, informeaza Mediafax. Cred ca stabilirea unei. continuă pe B1

Ponta anunta ca salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei, de la 975 de lei cat este acum

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anunat premierul Victor Ponta.

Ponta: Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor la 1.200 lei. In prezent, este 975 lei

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor pana la 1. 200 lei, in contextul in care in iulie ar trebui sa ajunga la 1. 050 lei, a anunat premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie acest an, salariul minim brut este de 975 lei.

Veste buna pentru bugetari. Cu cat va fi majorat salariul minim incepand din 2016

Salariul minim brut va fi majorat anul viitor de la 1. 050 lei, cat va fi incepand cu luna iulie a acestui an, la 1. 200 lei, a anunat premierul Victor Ponta. De la 1 ianuarie acest an, salariul minim brut a fost fixat.

Victor Ponta recunoaste ca n-a gestionat eficient bugetul pe anul 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat un deficit bugetar de 1,85% din PIB in 2014, recunoscand ca Guvernul n-a reusit sa cheltuiasca toti banii pe care-i avea pentru investitii.

Alegerile partiale din Sapanta stau in semnaturile lui Gabriel Oprea si Victor Ponta

Anul 2015 ar trebui sa aduca alegeri partiale in localitatea maramureseana Sapanta. Data organizarii acestora depinde de cat de repede se vor misca viceprim-ministrul Gabriel Oprea si Premierul Victor Ponta.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a promovat pe contul sau de Facebook un articol al lui Ciutacu care foloseste expresii precum Bai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in curul apetisant

Premierul Victor Ponta a promovat joi pe contul sau de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu pe blogul sau despre Elena Udrea. Ponta a scris Singurul meu comentariu legat de Cazul Elena Udrea - total de acord cu Ciutacu!. Textul distribuit de Victor Ponta utilizeaza sintagme dure la adresa fostilor sustinatori ai Elenei Udrea. Ponta revine cu Update si nu rateaza ocazia de a face o referire la atentatele teroriste de la Charlie Hebdo.

Victor Ponta va prezenta saptamana viitoare in Parlament intentiile Guvernului legate de Codul Fiscal, de legea redeventelor si de legea minelor

Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor, in sedinta de Guvern de miercuri, sa prezinte ultimele observatii legate de noul Cod Fiscal si noul Cod de procedura fiscala, astfel incat acestea sa fie discutate in prima lectura, in cursul lunii ferbruarie. Ponta a mai spus ca, saptamana viitoare, va prezenta Parlamentului, prioritatile Guvernului legate de cele doua coduri, dar si in privinta Legii redeventelor si a Legii Minelor.

Victor Ponta dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine intocmirea unui registru electoral al romanilor care traiesc in strainatate, Parlament bicameral si reducerea numarului de parlamentari

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii PSD. Social-democratii au fost primii care au intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Victor Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )