Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salcii pentru protejarea unui drum de viscol, distruse de agricultori. Paguba de 400.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Salcii pentru protejarea unui drum de viscol, distruse de agricultori. Paguba de 400.000 de lei

Salciile plantate de autoritatile din Arad in ruma cu un an pe marginea unui drum intens circulat din judet au fost distruse de agricultori in timpul lucrarilor agricole. Acestea au fost fie taiate, fie stropite cu erbicide, 80% din investitie fiind distrusa. continuă pe România Liberă

Interventie pentru salvarea unui turist cazut intr-o rapa din Masivul Bucegi

Interventie pentru salvarea unui turist care a cazut intr-o rapa de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Acesta a reusit sa iasa singur din prapastie inainte ca salvamontistii sa ajunga la el, insa nu a anuntat echipa de salvatori montani despre acest fapt.

Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax.

UPDATE Interventie pentru recuperarea unui turist cazut pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Barbatul a reusit sa iasa singur din rapa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax. UPDATE: Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, barbatul reusind sa iasa singur din rapa.

Busteni: Salvamontistii intervin pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, informeaza Mediafax. Cei doi turisti, tata si.

Salciile energetice plantate pentru a proteja de zapada un drum judetean din Arad, distruse de agricultori

Aproape 80% din salciile energetice plantate in urma cu un an pe marginea unui drum din judetean din Arad pentru a preveni viscolirea soselei pe timp de iarna au fost distruse in timpul lucrarilor agricole fiind calcate cu utilaje si date cu erbicide. Cel putin asa sustine Consiliul Judetean Arad care a investit 500. 000 de lei in proiect si care a depus acum plangere la Politie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )