Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sam Milss, liderul pietei de morarit porumb din tara, cap de lista al firmelor din judetul Satu Mare datornice la stat

Adevărul Adevărul,
Sam Milss, liderul pietei de morarit porumb din tara, cap de lista al firmelor din judetul Satu Mare datornice la stat

Grupul Sam Mills este cel mai mare datornic la bugetul de stat de pe raza judetului Satu Mare. Firmele care fac parte din grup se regasesc pe lista publicata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala: Sam Milss SRL si Ave Impex SRL, cu datorii totale de peste 23 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Sam Milss, liderul pietei de morarit porumb din tara, cap de lista al firmelor din judetul Satu Mare, datornice la stat

Grupul Sam Mills este cel mai mare datornic la bugetul de stat de pe raza judetului Satu Mare. Firmele care fac parte din grup se regasesc pe lista publicata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala: Sam Milss SRL si Ave Impex SRL, cu datorii totale de peste 23 milioane de lei.

INFOTRAFIC. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara.

In judetul Galati, pe DN 24D Balabanesti Cuca, din cauza zapezii de pe partea carosabila exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare mai mare de 3,5 tone, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Pe DN 7C , in judetul Arges, intre kilometrii 57 si 104 Capatanenii-Ungureni - Piscu Negru ), din cauza riscului de producere a avalanselor, se mentine restrictia pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. Reamintim ca p e DN1 Bucuresti .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )