Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sameday Courier si-a dublat profitul in primul trimestru. Veniturile, in crestere cu 46%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sameday Courier si-a dublat profitul in primul trimestru. Veniturile, in crestere cu 46%

Sameday Courier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei. Suma este mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, profitul a crescut cu 96% fata de. continuă pe Wall-Street Ro

Sameday Courier, crestere de aproximativ 50% a afacerilor, in primul trimestru

Sameday Courier simbol bursier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei, mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut.

Compania olandeza de IT ORTEC, crestere de 35% in primul trimestru

ORTEC Central and Eastern Europe, sucursala regionala a companiei olandeze ORTEC, ce activeaza pe piata de solutii software pentru planificare avansata si optimizare, a anuntat in primul trimestru din 2015 o crestere de 35% fata de acelasi trimestru al anului precedent.

Netopia mobilPay: Platile online au crescut cu 20% in primul trimestru

Netopia mobilPay , unul dintre principalii jucatori pe piata de plati mobile din Romania si unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii online cu cardul, a intermediat in primul trimestru al anului circa 850. 000 de plati online cu cardul,.

BVB a avut un profit net de 1,62 milioane lei, in primul trimestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 1,62 milioane lei, cu 17,1% peste nivelul din perioada similara a anului precedent si cu 36,9% sub trimestrul precedent, potrivit raportului transmis astazi.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

Marea problema a Moscovei: Iesirile masive de capital. In primul trimestru din 2015 au plecat din Rusia 32,6 mld. dolari. De cand a preluat Putin puterea, economia ar fi fost secatuita de 1 trilion de dolari

Din cauza problemelor economice ale Rusiei, miliarde de dolari continua sa dispara in paradisuri fiscale, scrie eurasianet. org intr-un analiza ce a fost preluata ca articol principal si de publicatia The Moskow Times. Iesirile nete de capital din Rusia au atins 32,6 miliarde de dolari in primul trimestru din 2015, potrivit bancii centrale.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )