Libnet.ro
UNICEF

16:00

Samsung are peste 30% din piata smartphone-urilor. Doua companii chineze sunt in top 5

Hotnews Hotnews,
 Samsung are peste 30% din piata smartphone-urilor. Doua companii chineze sunt in top 5

Trimestrul trecut s-au vandut peste 250 milioane de smartphone-uri, cu 38% mai mult decat acum un an, iar Samsung are 31% din piata, iar Apple 13%, arata datele IDC. Top cinci este completat de Huawei, Lenovo si LG, iar Huawei a avut cea mai mare crestere de vanzari, 76%. continuă pe Hotnews

Samsung si Apple continua sa domine piata smartphone: chinezii de la Huawei urca in top 3

Samsung Electronics si Apple s-au mentinut pe primele doua pozitii dupa vanzarile de smartphone-uri in trimestrul al treilea, iar producatorul chinez Huawei a depasit LG, urcand pe locul al treilea, potrivit datelor firmei de cercetare Strategy.

Emirates Airline negociaza o comanda record de peste 30 miliarde de dolari de la Boeing

Compania Emirates Airline se afla in negocieri avansate cu Boeing pentru achizitia a pana la 100 de avioane de pasageri de cursa lunga. Tranzactia ar putea depasi 30 de miliarde de dolari, noteaza Financial T.

Romania - Grecia: Peste 30.000 de bilete au fost vandute

Interes mare in jurul partidei Romania - Grecia, din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Pana vineri, se vandusera aproximativ 30. 000 de tichete. Oficialii FRF se asteapta ca partida cu grecii sa se desfasoare cu casa inchisa.

Peste 30 de telefoane mobile, gasite in Penitenciarul Poarta Alba in urma unui exercitiu de alarmare

Intregul efectiv de functionari publici din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, impreuna cu 150 de jandari de la gruparea mobila Tomis Constanta, au efectuat sambata un exercitiu de alarmare, descoperit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )