Libnet.ro
UNICEF

21:30

Samsung Galaxy S9 Hands-On Preview. Un telefon cuminte

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy S9 Hands-On Preview. Un telefon cuminte

Astazi am pus pentru prima oara mana pe aclamatul Samsung Galaxy S9, noul flagship al celor de la Samsung. Prima impresie este cea a unui telefon foarte reusit, construit premium, care se aseaza foarte cuminte in mana. La fel ca si Galaxy S8. continuă pe Adevărul

Telefoane chinezesti replica la iPhone X si Samsung Galaxy S9

Daca n-ai bani de Samsung Galaxy S9 sau de iPhone X, dar ai vrea un smartphone asemanator cu ele, telefoanele chinezesti sunt solutia. Telefoane chinezesti, clone de Samsung Galaxy S9 Bluboo S8 e prima alegere pe care o poti face daca vrei un telefon care sa semene cu Samsung Galaxy S9. Fireste, specificatiile nu sunt [].

Samsung Galaxy Note 9 nu va aduce o functie mult-asteptata

Samsung Galaxy Note 9 mai are vreo jumatate de an pana la lansare, dar se pare ca stim deja ce ii va lipsi viitorului smartphone. Samsung Galaxy S9 s-a lansat deja si a venit fara o functie pe care multi au asteptat-o: senzorul de amprenta integrat in ecran. Cei de la Synaptics au reusit sa [].

Samsung Galaxy S9 te scaneaza rapid, dar e loc de mai bine

Samsung Galaxy S9 are un sistem de scanare destul de rapid pentru a-ti debloca telefonul, dar securitatea ar putea fi ceva mai buna decat acum. Noul sistem de securitate de pe Samsung Galaxy S9, Intelligent Scan, combina recunoasterea faciala cu scanarea irisului pentru a-ti debloca smartphone-ul. Compania spune ca Intelligent Scan poate debloca telefonul in [].

Samsung Galaxy S9: ce impresii iti lasa la prima vedere

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat pe 25 februarie, iar pana pe 16 martie vor fi livrate primele unitati precomandate chiar si in Romania. Daca mai stai pe ganduri, iata ce-ti rezerva telefonul in pachet si cum e la prima vedere. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 inci si 6,2 inci, [].

Samsung Galaxy S9 nu are cititor de amprenta in ecran: care este motivul oficial

Samsung Galaxy S9 a fost unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestui inceput de an, dar asta nu inseamna ca telefonul este perfect si nu a lasat loc de mai bine. Au trecut doar cateva saptamani de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S9 si aflam in continuare noii detalii despre terminalul de top [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )