Libnet.ro
UNICEF

14:00

Samsung Galaxy Mega 2 ar putea fi prezentat la IFA 2014

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Mega 2 ar putea fi prezentat la IFA 2014

Samsung Galaxy Mega 2 si-ar putea face aparitia luna viitoare, in cadrul evenimentului organizat de Samsung la targul de tehnologie IFA 2014, potrivit TechRadar. Smartphone-ul cu dimensiuni considerabile si specificatii mediocre ar putea fi prezentat odata cu noul Samsung Galaxy Note 4. Zvonuri despre noul Samsung Galaxy Mega 2 s-au tot auzit in ultima vreme. Smartphone-ul ar putea avea un display cu rezolutie intre 5,8 si 6 inch, cu rezolutie HD. Procesorul ar fi unul vechi, mai exact Snapdragon 400 []. continuă pe Playtech

Asus pregateste un smartwatch pentru IFA 2014

Asus a publicat pe Twitter o imagine pentru evenimentul de pe 3 septembrie de la IFA 2014, unde cel mai probabil vor prezenta un ceas inteligent. Sub titlul Time has been transformed and we have changed, Asus prefateaza lansarea primului smartwatch din istoria companiei. Asus se va alatura producatorilor care vor crea ceasuri inteligente bazate pe platforma Android Wear de la Google, dedicata acestor dispozitive. Potrivit informatiilor aparute in TechCrunch in luna iunie, firma taiwaneza incearca sa lanseze un ceas [].

Prima clona de Samsung Galaxy Note 4

Fara nici un pic de emotie, cei de la Goophone s-au inspirat din zvonurile recente despre Galaxy Note 4 pentru a lansa o clona. Nu mai sunt decat cateva saptamani pana la lansarea oficiala a noului Galaxy Note 4 in cadrul IFA la Berlin. Cu toate acestea, o companie chinezeasca ce si-a format deja un renume in domeniul clonelor de iPhone, a lansat o clona a phabletului Samsung pornind de la zvonurile pe care le-am urmarit in ultimele saptamani. Cu [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )