Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran urias si camera foto duala

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran urias si camera foto duala

Samsung Galaxy Note 8 se apropie, cu pasi mici, dar siguri, de lansare, astfel ca avem noi informatii despre viitorul phablet al companiei. Am avut zeci de informatii cu privire la Samsung Galaxy S8 inainte de lansare, zvonurile aparand din mai toate partile. S-ar putea ca Note 8 sa fie urmatorul telefon care sa beneficieze []. continuă pe Playtech

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone [].

Samsung Galaxy S8 Plus: A aparut varianta de telefon cu 6GB de RAM

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vin cu 4GB de memorie RAM, dar inca dinainte de lansare au existat zvonuri cu privire la o varianta cu 6GB de RAM. Samsung Galaxy S8 are deja o cantitate mare de memorie RAM, cei 4GB fiind suficienti cam pentru orice ai nevoie sa rulezi pe smartphone. Cu toate [].

Samsung Galaxy S8: incarcarea rapida nu functioneaza in orice situatie

Samsung Galaxy S8 a venit cu o multime de surprize pentru cumparatorii telefonului, insa nu toate pot fi considerate placute. Cu totii stim ca telefoanele se incarca mai repede daca le lasam deoparte cat timp sunt conectate la sursa de energie. Cand folosesti smartphone-ul in timp ce acesta este la incarcat, vei prelungi perioada necesara [].

Expertii in securitate avertizeaza: Un nou atac cibernetic de amploare ar putea avea loc luni

Un nou atac cibernetic de amploare ar putea avea loc chiar luni, avertizeaza mai multi experti in securitate, dupa ce, vineri, aproximativ 130. 000 de sisteme informatice din peste 100 de tari au fost afectate.

Expertii in securitate avertizeaza: Un nou atac cibernetic de amploare ar putea avea loc luni. Seful Europol sustine ca numarul victimelor va creste cand oamenii se intorc la munca, dupa weekend

Un nou atac cibernetic de amploare ar putea avea loc chiar luni, avertizeaza mai multi experti in securitate, dupa ce, vineri, aproximativ 130. 000 de sisteme informatice din peste 100 de tari au fost afectate.

USR pregateste un guvern din umbra. Nicusor Dan a vorbit despre rolul major pe care l-ar putea avea Dacian Ciolos

USR va veni anul viitor cu un guvern din umbra, din care vor face parte oameni atat din interiorul Uniunii, cat si din exterior si care ar putea fi condus de catre Dacian Ciolos, a declarat Nicusor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )