Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung a lansat noul Samsung Galaxy S III Mini, fratele mai mic al popularului Galaxy S III

Antena3 Antena3,
Samsung a lansat noul Samsung Galaxy S III Mini, fratele mai mic al popularului Galaxy S III

Samsung a lansat Galaxy S III Mini, o varianta mai mica a popularului Galaxy S III, cel mai vandut telefon din gama Samsung, lansat pe piata in luna mai. Modelul compact a fost conceput pentru a se adresa. continuă pe Antena3

Samsung confirma zvonurile legate de Galaxy S III mini

Se pare ca zvonurile legate de Samsung Galaxy S III mini este real, si isi va face debutul maine la un eveniment din Frankfurt, Germania, relateaza engadget. Directorul JK Shin a spus ca Samsung crede ca cerea.

Samsung pregateste Galaxy S III Mini pentru a concura direct cu iPhone 5

Samsung pregateste o varianta mai mica a popularului Samsung Galaxy S III, cel mai bine vandut telefon din gama sud-coreenilor, adaugand, astfel, un nou produs care sa concureze cu noul iPhone 5, informeaza.

Andrei Leonte a lansat noul clip Te iubesc cat 2 |VIDEO

Asa cum v-am anuntat ieri, Andrei Leonte a lansat clipul mult asteptat al celui mai recent single al sau, Te iubesc cat 2, prima piesa in colaborare cu casa de discuri Roton ce a strans peste o jumatate de milion de vizualizari in doar o luna de la lansarea acesteia. Povestea regizata de Marius Olteanu [.

Kelly Clarkson a lansat noul single Catch My Breath |AUDIO

Kelly Clarkson a lansat in aceasta dimineata la emisunea de radio Ryan Seacrest single-ul Catch My Breath, ce promoveaza albumul best-of: Greatest Hits Chapter 1. Albumul Greatest Hits Chapter 1 va fi lansat pe 19 noiembrie si va contine hituri vechi, de pe toate cele 5 albume de succes lansate de Kelly Clarkson in cei [.

Thalia a lansat noul single Manias |AUDIO

Thalia revine cu noul single Manias, ce promoveaza urmatorul material discografic al cantaretei, Habitame Siempre. Cel de-al doilea album live al artistei, va fi lansat anul acesta prin noiembrie, data nefiind inca stabilita. Habitame Siempre este un omagiu adus mamei sale, Yolanda Miranda, careia Thalia ii datoreaza intreaga cariera de succes. Cantareata lucreaza in [.

Viky Red a lansat o varianta inedita al celui mai recent single, Love You |VIDEO

Viky Red si-a obisnuit fanii cu lansari periodice de piese, inregistrari video si alte surprize de acest gen, iar astazi scoate la lumina videoclipul versiunii unplugged al celui de-al doilea single, Love You. Noua varianta propune un sound inedit, rezultat prin impletirea vocii sale calde cu o suita de instrumente ce confera greutate melodiei: violoncel, [.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )