Libnet.ro
UNICEF

19:00

Samsung va prezenta la inceput de septembrie cel mai nou smartwatch

Hotnews Hotnews,
 Samsung va prezenta la inceput de septembrie cel mai nou smartwatch

Samsung a dominat piata ceasurilor inteligente pana la aparitia Apple Watch care a preluat sefia pe un segment care inca nu s-a gasit un loc stabil in preferintele clientilor. La IFA Berlin, pe 3 septembrie, Samsung va prezenta un nou smartwatch care va avea ecran circular si va rula sistemul de oeprare Tizen. Ceasurile inteligente au baterii care rar tin mai mult de o zi si sunt dependente de smartphone, motive ce ii fac pe multi sa le considere inutile. continuă pe Hotnews

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primele impresii despre cel mai nou telefon Samsung. Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+ sunt noutatile toamnei

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment Unpacked, Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge +. Acestea sunt primele impresiile despre noul gigant curbat al Samsung.

Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet

Lansarea Samsung Galaxy Note 5are loc in seara aceasta, in cadrul unui eveniment care va incepe la ora 18, ora Romaniei. Lansarea va putea fi urmarita pe Playtech in format live text, dar pana atunci, va prezentam cateva dintre cele mai interesante lucruri pe care le-ar putea aduce noulphablet produs de coreeni. Au mai ramas [] Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Cel mai asteptat SUV de lux, dezvaluit din greseala de un producator de jucarii din China. Vezi cum arata!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi aglomerat in ceea ce priveste premierele mondiale, insa primele imagini cu viitoarele modele au inceput deja sa apara in mediul online. Cel mai asteptat SUV de lux al verii a fost dezvaluit de un producator de suveniruri din China.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica

Daca va incanta mersul pe bicicleta, dar v-ati saturat de pedalat, Vela s-ar putea sa fie mijlocul de transport perfect pentru voi. Numarul bicicletelor electrice disponibile pentru achizitie este in continua expansiune, iar trendul actual de design este menit sa ascunda foarte bine particularitatile electronice ale mijlocului de transport. Daca va uitati la Vela, de [] Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )