Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sanctiunile impotriva Rusiei au costat Uniunea Europeana 21 de miliarde euro

B1 B1,
Sanctiunile impotriva Rusiei au costat Uniunea Europeana 21 de miliarde euro

Uniuniea Europeana a pierdut 21 de miliarde de euro in urma sanctiunilor impotriva Rusiei, a afirmat ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia-Margallo, potrivit AFP. Sanctiunile au un cost important. continuă pe B1

Minus 21 de miliarde de euro - costul sanctiunilor impotriva Rusiei, in UE

Sanctiunile adoptate de Uniunea Europeana impotriva Rusiei au avut un cost foarte important, reprezentat de lipsa unor castiguri de 21 de miliarde euro de pe urma exporturilor europene, a declarat luni ministrul.

Grecia: Premierul Alexis Tsipras nu doreste prelungirea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, optand pentru un credit punte pana la incheierea unei noi intelegeri,.

Uniunea Europeana incepe sa aplice sanctiuni Rusiei: Viceministrul rus al Apararii, primul vizat

Viceministrul rus al Apararii, Anatoli Antonov, face parte din personalitatile vizate de noul val de sanctiuni legate de criza ucrainiana pe care ministri europeni ai Afacerilor Externe trebuie sa le puna in.

ALERTA. Febra aftoasa e aproape de Europa

Uniunea Europeana si Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO) sunt in alerta. in Balcani ar putea avea loc o izbucnire a epidemiei de febra aftoasa, informeaza, luni, FAO,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )