Libnet.ro
UNICEF

14:01

Sandu Geamanu ii ia apararea lui Gigi Becali in dosarul de sechestrare de persoane: Este nevinovat, am jonglat in declaratii de frica

B1 B1,
Sandu Geamanu ii ia apararea lui Gigi Becali in dosarul de sechestrare de persoane: Este nevinovat, am jonglat in declaratii de frica

Gigi Becali este aparat de Sandu Geamanu de dupa gratii. Luni, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost depusa o scrisoare trimisa din inchisoare de catre interlop. Magistratii judeca recursul. continuă pe B1

Gigi Becali: O rog pe doamna Pivniceru sa aiba mare grija sa nu-l puna sef la DNA pe procurorul Claudiu Dumitrescu, care s-a ocupat de dosarul Valiza

Gigi Becali i-a cerut luni ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, sa nu cumva sa-l numeasca pe procurorul Claudiu Dumitrescu sef la Departamentul National Anticoruptie.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Radu Banciu: Ce-a mai ramas din politica daca Gigi Becali este invitat pe usa din fata sa intre in ea

Radu Banciu a comentat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, acordul politic pe care PNL il va semna cu PNG, partidul condus de Gigi Becali. Ce-a mai ramas din politica asta daca.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Antonescu: Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a adaugat Crin Antonescu. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe .

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL. Acordul cu PNG a fost votat in unanimitate in BPC al PNL. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul .

Cristian Sima, a IV-a SCRISOARE: Vezi ce spune despre Gigi Becali si Walter Zenga.

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, care a fugit din tara cu banii clientilor lor, printre care nume sonore precum fostul ministru al Finantelor, Daniel Daianu, i-a trimis jurnalistului Radu Soviani o noua scrisoare in care povesteste ca s-a intalnit o singura data cu finantatorul Stelei, Gigi Becali. Bey sima tu vorbesti f bine la televizor dar folosesti cuvinte prea complicate ,pai daca eu nu inteleg ce zici inseamna ca nimeni nu intelege, i-ar fi spus Becali lui Sima in cadrul .

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )