Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sandy inchide Wall Street-ul.

România Liberă România Liberă,
Sandy inchide Wall Street-ul.

Statele coastei de est a SUA au luat masuri exceptionale de securitate pentru a face fata uraganului Sandy, care continua sa avanseze cu viteza spre zonele litorale, devenind din ce in ce mai puternic. Evacuari masive, mii de zboruri anulate, scoli inchise, transporturi in comun oprite; chiar Bursa din New York a fost total inchisa luni si, foarte probabil, si marti. Presedintele Barack Obama a cerut americanilor sa ia foarte in serios pericolul reprezentat de uraganul Sandy, asteptat . continuă pe România Liberă

IMAGINI LIVE. Monstrul Sandy ingheata Wall Street-ul. Bursa din New York va fi iNCHISA din cauza uraganului

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

Ce te costa daca inovezi: citeste concluziile conferintei Wall-Street.ro Inovatia in ITC

Conferinta Wall-Street. ro Inovatia in ITC, solutii pentru antreprenori si IMM-uri, in parteneriat cu Microsoft si Romtelecom, va incepe in cateva minute. Veti putea urmari, prin LIVE blogging, cele mai interesante si utile informatii.

CARTEA SAPTAMANII: Superficialii - Efectele internetului asupra creierului uman [VIDEO]

Construim BIBLIOTECA ANTREPRENORULUI ROMAN: in fiecare miercuri, de la ora 12, invitatii emisiunii Start-up Wall-Street, transmisa in direct pe Wall-Street. ro, propun cate o carte pe care orice antreprenor trebuie sa o citeasca.

Luxoft Romania angajeaza 100 de oameni

Furnizorul de outsourcing de software pentru industria telecom si auto Luxoft Romania are 100 de locuri de munca disponibile in aceasta perioada, a declarat pentru Wall-Street. ro, Eduard Smegner, IT recruiter in cadrul Luxoft.

Interviu cu seful X-Trade Brokers: Educatia si tehnologia, prioritatile brokerului polonez pentru Romania

Iubeste Romania, ii plac oamenii veseli si deschisi si vede un potential urias de crestere in piata financiara. Tadeusz Kuropatwinski, general manager XTB Romania, vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street. ro despre planurile companiei pe termen.

Internet Corp. repozitioneaza Kidz.ro si lanseaza un magazin de haine si accesorii pentru nou-nascuti

Internet Corp, publisherul Wall-Street. ro, a relansat saptamana aceasta Kidz. ro sub forma unui magazin online de produse pentru nou-nascuti. Proiectul intra astfel in concurenta cu peste 50 de magazine specializate, mizand insa pe vanzari ridicate.

Vacanta in Rio de Janeiro: orasul cu o panorama uluitoare, care iti taie respiratia

Jean Istasse, director general al companieiSodexo Romania, furnizor de tichete de masa, pentru cadouri, vacante, pentru cresa si tichete sociale, povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferate de vacanta - orasul Rio de.

Wall Street inchisa din cauza uraganului Sandy

Bursa din New York va fi inchisa astazi si, posibil, maine din cauza uraganului Sandy, asteptat sa loveasca orasul diseara. Pietele de obligatiuni vor deschide normal, dar se vor inchide la pranz, conform surselor de presa.

Uraganul Sandy inchide bursa din New York; transportul in comun suspendat.

Bursa din New York va fi inchisa luni si, probabil, si marti, in urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oara dupa 1985, cand uraganul Gloria a impus o masura similara, a anuntat duminica seara operatorul Nyse Euronext, care a incredintat ca va asigura schimburile intr-o maniera electronica, potrivit AFP si Reuters, scrie Agerpres. In consultare cu alte burse si alti participanti ai pietei, Nyse Euronext isi va inchide pietele luni, 29 octombrie, sub rezerva confirmarii, si marti, 30 .

Actiunile asiguratorilor europeni scad din cauza uraganului Sandy din SUA

Actiunile asiguratorilor europeni, intre care Swiss Re si Munich Re, sunt in scadere puternica din cauza uraganului Sandy care se indreapta spre coasta de est a Statelor Unite, al carui impact asupra industriei de profil ar putea fi de 6,3 miliarde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )