Libnet.ro
UNICEF

16:00

Santaj si amenintari la Ikea. Compania a primit mai multe scrisori de amenintare

Antena3 Antena3,
Santaj si amenintari la Ikea. Compania a primit mai multe scrisori de amenintare

Reprezentantii grupului suedez Ikea din Franta au primit mai multe scrisori de amenintare. Companiei i s-au cerut donatii importante in cadrul unor actiuni de binefacere, altfel riscand represalii incepand de. continuă pe Antena3

Romania va importa in vara mai multe gaze decat necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarna

Romania va importa mai multe gaze naturale in perioada verii, chiar daca necesarul ar putea fi acoperit din productia interna, pentru ca factura platita de consumatori sa nu creasca la iarna, cand gazele din Rusia sunt mai scumpe, informeaza Mediafax.

Sansa pentru someri. Industria textila pune la bataie cele mai multe locuri de munca

Piata muncii devine tot mai flexibila in judet. Angajatorii au tot mai multe locuri de munca libere, o sansa in plus pentru someri. Pentru saptamana in curs, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi sunt inregistrate 466 de slujbe.

Scrisori de amenintare adresate grupului suedez Ikea in Franta

Mai multe scrisori de amenintare au fost adresate, in Franta, grupului suedez Ikea, scrisori in care se cer donatii consistente in cadrul unor actiuni de binefacere. Potrivit unui comunicat emis de Ikea Franta,.

Mai multi maramureseni au fost inselati prin diferite metode

Politistii baimareni au primit mai multe sesizari in ultimele zile, privind escrocherii din cele mai diverse. inselaciuni pe internet, in timpul schimbului valutar sau sub pretextul unui premiu in posesia caruia urmeaza sa intrati, sunt doar cateva dintre metodele preferate de infractori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )