Libnet.ro
UNICEF

20:00

Santaj la presedintele inaltei Curti de Justitie. Magistratului Livia Stanciu i s-ar fi cerut 20.000 euro. Cea care a amenintat-o, adusa azi la DNA

Antena3 Antena3,
Santaj la presedintele inaltei Curti de Justitie. Magistratului Livia Stanciu i s-ar fi cerut 20.000 euro. Cea care a amenintat-o, adusa azi la DNA

Update 15. 54 - Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, i-ar fi cerut acesteia 20. 000 de euro, potrivit unor surse citate de Agerpres. Aceleasi sursele. continuă pe Antena3

SANTAJ la presedintele inaltei Curti de Justitie, Livia Stanciu. Procurorii DNA fac perchezitii

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, ar fi fost santajata. Livia Stanciu a reclamat la DNA ca este victima unui caz de santaj. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Sefa ICCJ, santajata cu dezvaluirea unor presupuse datorii ale sotului, contra sumei de 20.000 euro

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a fost santajata de o femeie care a amenintat-o ca va face dezvaluiri presei cu privire la presupuse datorii pe care sotul judecatoarei le avea, pretinzand 20. 000 de euro de la.

Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti va fi adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va fi adusa luni la sediul DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

UPDATE Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti a fost adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Ora 23:20 Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost adusa luni seara la sediul DNA, potrivit B1 TV. Sursele au mentionat ca santajul ar fi constat in amenintarea cu defaimarea intrucat sustinea ca sotul i-ar fi datorat bani si ca va face public acest lucru in presa daca nu ii va da 20. 000 de euro.

UPDATE. Femeia care ar fi santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, adusa la DNA

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a fost santajata de un om de afaceri din Galati, conform B1 TV.

DNA: Presedinta ICCJ, Livia Stanciu, santajata de un om de afaceri din Galati

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a fost santajata de un om de afaceri din Galati, conform B1 TV.

Perchezitii DNA la Galati: Mai multe persoane sunt suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele iCCJ

Procurorii DNA efectueaza cercetari la trei locatii din municipiul Galati, intr-o cauza penala, fiind vizate persoane suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele inalteiCurte de Casatie.

UPDATE Presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, santajata. DNA face perchezitii in Galati

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in trei locatii din municipiul Galati, fiind vizate persoane suspectate ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit unor surse din DNA, citate de Mediafax si Agerpres. Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti va fi adusa la DNA; cerea 20. 000 de euro surse).

UPDATE Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti, a fost adusa la DNA

Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost adusa luni seara la sediul DNA, potrivit B1 TV. Surse judiciare au declarat anterior pentru Agerpres ca femeia a colaborat profesional cu sotul decedat al Liviei Stanciu. Sursele au mentionat ca santajul ar fi constat in amenintarea cu defaimarea intrucat sustinea ca sotul i-ar fi datorat bani si ca va face public acest lucru in presa daca nu ii va da 20. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )