Libnet.ro
UNICEF

07:00

Saptamana Externalizarii ITC la WALL-STREET 360

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Saptamana Externalizarii ITC la WALL-STREET 360

Wall-Street. ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 13-17. continuă pe Wall-Street Ro

Externalizarea IT, o investitie? Raspunde antreprenorul Florin Scarlat in emisiunea WALL-STREET 360, astazi, ora 12:30

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 13 octombrie, ora 12:30 va fi Florin Scarlat, fondatorul Bit Solutions.

Externalizarea IT, o investitie? Raspunde antreprenorul Florin Scarlat in emisiunea WALL-STREET 360, luni, ora 12:30

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de luni, 13 octombrie, va fi Florin Scarlat, fondatorul Bit Solutions.

Cum se finanteaza antreprenorii? Cum sa iei un credit bancar? Raspunde Cristian Logofatu (CEO Bittnet Systems), la WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, ora 14, va fi Cristian Logofatu, CEO Bittnet Systems, companie specializata in training pentru echipamente de networking, afacere lansata in 2007.

Pranz cu managerul care ruleaza 4.000 de angajati inchiriati: Cred ca trebuie sa investesti in angajat si sa creezi un plan de succesiune

La 35 de ani, Adrian Nicolae conduce Trenkwalder, una dintre marile agentii de recrutare pentru munca temporara. A fost numit CEO de cateva luni, dupa 7 ani de munca in aceeasi companie. In randurile care urmeaza a povestit pentru Wall-Street. ro cine.

Monica Macovei: Independenta energetica a Romaniei este vitala pentru securitatea nationala

Asigurarea independentei energetice a Romaniei este vitala pentru securitatea nationala si independenta tarii, a declarat Monica Macovei pentru WALL-STREET. RO, candidata independenta la prezidentiale subliniind ca piata de energie trebuie.

10 motive pentru a fi prezenti la retailArena: speakeri de top vorbesc despre inovatia in retail

Wall-Street. ro te invita la a doua editie a conferintei retailArena Innovation in Retail pentru a dezbate alaturi de speakeri de top din retail, FMCG si online cele mai noi tendinte intr-o piata in care amprenta digitalului devine din ce in ce.

Exxon Mobil primeste de la Venezuela compensatii de 10 ori mai mici

Suma solicitata de Exxon Mobil de la Venezuela pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, de 1,6 miliarde de dolari, va fi de zece ori mai mica, relateaza The Wall Street Journal.

Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Valoarea parcului auto a celor mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania a fost in septembrie aproape de 50 de milioane de euro, reiese din calculele efectuate de Wall-Street. ro, in urma anunturilor postate de companii pe platforma Autovit. ro.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )