Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Adevărul Adevărul,
Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Infectia cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau s-a extins, ajungand si la personalul sanitar. Potrivit conducerii SJU, sapte cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Patru pacienti din Spitalul Judetean Buzau, infectati cu COVID-19. Judetul are 112 cazuri

Numarul infectarilor cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau a ajuns la patru. Dupa confirmarea unei batrane de 87 de ani, care era internata in aceasta sectie de aproape o saptamana, au fost confirmati cu COVID-19 doi barbati si o femeie, cu varste intre 68 si 88 de ani.

Spitalul Judetean Timisoara va face teste pentru COVID-19 la cerere

Spitalul Judetean Timisoara va face teste de COVID-19, la cerere, pentru oricine doreste, contra cost, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra. Deocamdata nu a fost stabilit un pret.

Asistenta de la Spitalul Judetean Slatina confirmata cu noul coronavirus a intrat in contact cu 12 pacienti

Primul caz pozitiv la noul coronavirus inregistrat in randul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, o asistenta de la ATI, a intrat in contact direct cu 26 persoane in spital.

DSU exprima multumirile Romaniei pentru donatia de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat a fost prezent joi, la Aeroportul international Henri Coanda- Bucuresti, pentru a participa, alaturi de Andrei Baciu, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, la intampinarea aeronavei care a transportat o donatie de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

CORONAVIRUS |Raport al Ministerului Sanatatii privind situatia de la Spitalul Judetean Suceava: inainte de militarizarea managementului, unele structuri lucrau la capacitatea de avarie, iar protectia personalului era neadecvata

Echipa de medici militari, trimisa sa preia conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou din Suceava, la inceputul lunii aprilie, a gasit un adevarat dezastru la unitatea medicala de unde a.

Haos in cabinetele medicale, din cauza ca nimeni nu ne spune clar ce facem de maine: Medicii nu stiu daca din 15 mai redevine obligatorie utilizarea cardului de sanatate si daca mai pot acorda consultatii la distanta

Toate reglementarile medicale care au functionat pe perioada starii de urgenta - printre cele mai importante masuri fiind renuntarea la obligativitatea folosirii cardului de sanatate si introducerea consultatiilor medicale la distanta, online sau prin telefon, acolo unde prezenta pacientului nu este neaparat necesara in cabinet, precum si trimiterea retetelor medicale pe mail - isi inceteaza valabilitatea in aceasta noapte, la ora 24:00, odata cu incheierea starii de urgenta. Medicii de familie se plang ca domneste haosul si nimeni nu i-a anuntat ce au de facut incepand de maine.

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 350 milioane de euro pentru decontarea achizitiilor medicale din februarie

Spitalele au la dispozitie 350 de milioane de euro, incepand din 15 mai, pentru decontarea achizitiilor de aparatura medicala si echipamente de protectie facute incepand cu luna februarie 2020, a anuntat duminica Ministerul Fondurilor Europene, care a lansat apelul dedicat spitalelor implicate in lupta impotriva coronavirus, la data asumata la inceputul pandemiei, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )