Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sapte persoane din SUA, acuzate de insider trading

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sapte persoane din SUA, acuzate de insider trading

Autoritatea pietei de capital din SUA SEC) a anuntat, saptamana aceasta, ca au acuzat de insider trading sapte persoane care au obtinut un profit de peste 5 milioane de dolari in baza unor informatii primite de la un angajat al Bank of America Corp. continuă pe Ziarul Bursa

Trei persoane din Satu Mare, decedate in conditii dubioase

Trei persoane din Satu Mare si-au pierdut vietile in conditii destul de dubioase Serviciul Judetean de Ambulanta Satu Mare a anuntat ca prima persoana a murit la pescaria din Moftin si celelalte doua s-.

Romania cumpara rachete in valoare de 1.25 miliarde de dolari din SUA

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vanzarea catre Romania a unor sisteme mobile de artilerie cu rachete in valoare de 1,25 de miliarde de dolari, a anuntat vineri Defense Security Cooperation.

Liderul de la Elysee, Emmanuel Macron, condamna violentele rasiale din SUA

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a declarat de partea celor care combat rasismul in Statele Unite, riscand sa intre intr-o disputa cu omologul sau american, Donald Trump, care a declarat ca ambele tabere sunt vinovate pentru violentele rasiale din statul Virginia.

Dronele sunt viitorul: o universitate din SUA va construi cu 800.000 de dolari un laborator de testare a acestor echipamente. Gigantii din constructii folosesc deja cu succes aceasta tehnologie pe santiere

Universitatea din Michigan SUA) va dezvolta un laborator de testare si proiectare a dronelor, intins pe o suprafata de aproximativ 900 mp, scopul sau fiind acela de a analiza performantele vehiculelor aeriene autonome.

Radu Buzaianu: Ce i-a spus Ana Maria Prodan solistului Aerosmith, cand s-au intalnit intr-un supermarket din SUA (VIDEO)

Radu Buzaianu a povestit in editia de marti a emisiunii Special B1 ce i-a spus Ana Maria Prodan solistului Aerosmith, atunci cand s-au intalnit intr-un supermarket din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )