Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sarapova, eliminata eliminata in turul doi la Stuttgart. Halep urca pe locul doi in clasamentul WTA

România Liberă România Liberă,
Sarapova, eliminata eliminata in turul doi la Stuttgart. Halep urca pe locul doi in clasamentul WTA

Rusoaica Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Simona Halep va juca in turul doi la Stuttgart cu Garbine Muguruza

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dupa ce a invins-o, marti, in runda inaugurala, pe Barbora Zahlavova Strycova Cehia).

Veste buna pentru Simona Halep: A ajuns locul II in WTA. Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep la Stuttgart: romanca urca pe locul 2 mondial! Sarapova, eliminata dupa primul meci. Cine a invins-o

Simona Halep are calea deschisa spre al patrulea ei titlu din 2015, dupa ce favorita numarul 1 la Stuttgart, Maria Sarapova, a cedat in chiar primul ei meci.

Sarapova, OUT la Stuttgart. Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Marcos Baghdatis s-a calificat in turul doi

Marcos Baghdatis Cipru - locul 59 ATP) s-a calificat, marti, in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de Steve Darcis Belgia - 74 ATP).

BRD Nastase Tiriac Trophy: Janko Tipsarevic, in turul doi (Rezultatele zilei din turneul de simplu)

Janko Tipsarevic beneficiar al unui wild-card) a castigat partida disputata marti cu Thomas Fabbiano Italia - sportiv venit din calificari), reusind astfel sa se califice in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy. Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 28 de minute.

CM Snooker: Neil Robertson, calificare lejera in turul doi

Neil Robertson a obtinut o calificare usoara in turul doi al Campionatului Mondial de Snooker se desfasoara la Crucible Theatre din Sheffield), australianul trecand cu 10-2 de galezul Jamie Jones. In aceeasi faza a competitiei au mai ajuns, printre altii, John Higgins si Mark Selby.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )