Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA. continuă pe Hotnews

Sarapova, OUT la Stuttgart. Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

Veste buna pentru Simona Halep: A ajuns locul II in WTA. Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep va juca in turul doi la Stuttgart cu Garbine Muguruza

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dupa ce a invins-o, marti, in runda inaugurala, pe Barbora Zahlavova Strycova Cehia).

Maria Sarapova rateaza calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart. Simona Halep urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart. Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, informeaza Mediafax.

Sarapova, eliminata eliminata in turul doi la Stuttgart. Halep urca pe locul doi in clasamentul WTA

Rusoaica Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, relateaza Mediafax.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

Simona Halep la Stuttgart: romanca urca pe locul 2 mondial! Sarapova, eliminata dupa primul meci. Cine a invins-o

Simona Halep are calea deschisa spre al patrulea ei titlu din 2015, dupa ce favorita numarul 1 la Stuttgart, Maria Sarapova, a cedat in chiar primul ei meci.

Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza.

Simona Halep va reveni pe locul 2 mondial. Maria Sharapova eliminata la Stuttgart!

Maria Sharapova, detinatoarea titlului de la Stuttgart, a fost eliminata, joi seara, in turul secund al turneului de la Stuttgart, unde avea un record de 13-0 si pe care il castigase de trei ori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )