Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep va reveni pe locul 2 mondial. Maria Sharapova eliminata la Stuttgart!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep va reveni pe locul 2 mondial. Maria Sharapova eliminata la Stuttgart!

Maria Sharapova, detinatoarea titlului de la Stuttgart, a fost eliminata, joi seara, in turul secund al turneului de la Stuttgart, unde avea un record de 13-0 si pe care il castigase de trei ori. continuă pe Online Sport

Simona Halep poate face azi primul pas spre locul 2 WTA. Situatia s-a simplificat si mai mult in favoarea ei

Pentru Simona Halep participarea la turneul WTA de la Stuttgart e importanta nu doar pentru ca e prima competitie pe zgura din acest sezon, dar si pentru ca poate reveni pe locul 2 in lume.

Sarapova, OUT la Stuttgart. Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va.

Simona Halep la Stuttgart: romanca urca pe locul 2 mondial! Sarapova, eliminata dupa primul meci. Cine a invins-o

Simona Halep are calea deschisa spre al patrulea ei titlu din 2015, dupa ce favorita numarul 1 la Stuttgart, Maria Sarapova, a cedat in chiar primul ei meci.

Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

Simona Halep, locul 3 mondial, este prima jucatoare din circuitul WTA care inregistreaza 25 de victorii in acest an, in vreme ce Serena Williams, liderul mondial, are doar 20 de victorii, iar Maria Sarapova, locul.

Posibilii adversari ai Romaniei in FedCup - Maria Sharapova s-ar putea duela cu tricolorele

Romania a urcat in elita tenisului feminin mondial, echipa de Fed Cup promovand in Grupa Mondiala. Pentru fetele noastre urmeaza meciuri foarte grele cu adversari de temut. Petra Kvitova, Andrea Petkovic, Flavia Pennetta, Alize Cornet si Maria Sharapova s-ar putea duela cu Halep, Begu, Niculescu, Dulgheru, Mitu si compania.

Simona Halep ar putea ajunge pe locul doi mondial, dupa turneul de la Stuttgart

Simona Halep ar putea urca pe locul doi in lume in locul Mariei Sarapova dupa turneul de la Stuttgart. Anuntul a fost facut pe site-ul oficial WTA intr-un articol despre lupta dintre cele doua sportive pentru.

Veste buna pentru Simona Halep: A ajuns locul II in WTA. Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de.

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Simona Halep o invinge in premiera pe Garbine Muguruza

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si a doua favorita, a invins-o, miercuri, in premiera, pe sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, si s-a calificat in sferturile de fina.

Simona Halep va juca in turul doi la Stuttgart cu Garbine Muguruza

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dupa ce a invins-o, marti, in runda inaugurala, pe Barbora Zahlavova Strycova Cehia).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )