Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sarapova s-a calificat in finala la Roma, Halep va pierde de luni locul 2 in clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 Sarapova s-a calificat in finala la Roma, Halep va pierde de luni locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, scor 7-5, 6-3, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si a acces in finala, performanta datorita careia o va devansa pe Simona Halep in clasamentul WTA. continuă pe Hotnews

Sarapova s-a calificat in finala la Roma, Halep pierde locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, scor 7-5, 6-3, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si a acces in finala,.

Maria Sarapova s-a calificat in finala turneului de la Roma si va reveni de luni pe locul doi mondial, devansand-o pe Simona Halep

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, s-a calificat sambata in finala turenului de tenis de la Roma, dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, inforemaza site-ul.

Alexandra DULGHERU continua sa supere favoritele la Roma. Halep, posibila viitoare victima

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale.

Parada vedetelor la Roma: Halep, Kvitova, Bouchard si Williams joaca astazi. Cati romani vor fi in actiune

Turneul de la Roma programeaza dueluri atractive pentru ziua de miercuri in care Simona Halep va debuta, la simplu, direct in turul II. Pe langa ea, vor intra pe teren si alti romani in diferite probe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )