Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandra DULGHERU continua sa supere favoritele la Roma. Halep, posibila viitoare victima

Antena3 Antena3,
Alexandra DULGHERU continua sa supere favoritele la Roma. Halep, posibila viitoare victima

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Ajunsa pe tabloul principal de la Roma in urma meciurilor de calificare, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, in turul secund.

Alexandra Dulgheru inaintea meciului cu Simona Halep: Nu degeaba e numarul 2 mondial

Ziua de vineri esta una speciala pentru tenisul romanesc, doua dintre jucatoarele noastre de top duelandu-se in sferturile de finala de la Roma.

Turneul de la Roma: ce spune Alexandra Dulgheru despre meciul cu Simona Halep din sferturile de finala

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a declarat, joi, la postul Dolce Sport, ca intalnirea cu Simona Halep, din sferturile de finala ale turneului de la Roma, va fi cu siguranta un meci frumos, in care ea nu are ce pierde.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep - Alexandra Dulgheru: duel romanesc in sferturile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a obtinut, astazi, prima victorie din cariera sa in fata americancei Venus Williams, locul 16 WTA, scor 6-2, 6-1. Simona Halep s-a calificat astfel in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, in care va evolua.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alexandra Dulgheru: vineri, ora 13.00. Avancronica unei premiere romanesti

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, si Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, se vor intalni in premiera intr-un sfert de finala romanesc, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer.

UPDATE. Meciul Simona Halep - Alexandra Dulgheru se va disputa vineri, de la ora 13.00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, i Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa vineri, de la ora 13. 00, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )