Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un sarpe a fost prins intr-o zona verde de langa Sala Polivalenta din Cluj

Adevărul Adevărul,
Un sarpe a fost prins intr-o zona verde de langa Sala Polivalenta din Cluj

Un nou incident la Cluj-Napoca cu parinti speriati de aparitia unui sarpe in apropierea zonelor de joaca ale copiilor: un sarpe de apa a fost gasit langa Sala Polivalenta. Specialistii sustin ca astfel de evenimente se vor mai intampla. continuă pe Adevărul

Cel putin 8 persoane au fost ucise in Mississippi intr-un incident armat: Atacatorul a fost prins (FOTO)

Atac armat grav duminica in statul american Mississippi. Cel putin 8 persoane, printre care si un ajutor de serif, au fost ucisi. Atacatorul, un barbat pe nume Cory Godbolt, a fost prins de politie si.

Un vasluian l-a ranit cu un cutit pe un tanar de 24 de ani in urma unui conflict spontan. Agresorul nu a fost prins de politisti

Pe 28 mai, ofiterul de serviciul al Politiei Braila a fost sesizat, prin apel la 112, de catre un brailean de 27 de ani, cu privire la faptul ca, la intersectia bulevardului Dorobantilor cu strada 1 Decembrie 1918, se afla o persoana ce prezinta leziuni la un picior.

Barbatul care a impuscat mortal un tanar in Braila a fost prins: Alaturi de el a mai fost retinut un complice

O crima infioratoare a lovit vineri orasul Braila. Un tanar a fost impuscat in plina strada intr-un cartier de case de la marginea orasului. Desi a fost operat de urgenta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )