Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sase localitati din Republica Moldova au votat Unirea cu Romania (FOTO)

B1 B1,
Sase localitati din Republica Moldova au votat Unirea cu Romania (FOTO)

Sase localitati din Republica Moldova au adoptat Declaratia de Unire a Republicii Moldova cu Romania, fiind vorba despre satul Opaci din raionul Causeni, comuna Parcova din raionul Edinet, satul Festelita. continuă pe B1

Sase localitati din Republica Moldova au votat Unirea cu Romania (FOTO)

Sase localitati din Republica Moldova au adoptat Declaratia de Unire a Republicii Moldova cu Romania, fiind vorba despre satul Opaci din raionul Causeni, comuna Parcova din raionul Edinet, satul Festelita.

Sunt patru comune din Republica Moldova care vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu a declarat ieri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Traian Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania. Basescu a.

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat pentru unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a anuntat ca patru comune din Republica Moldova au semnat, pr.

S-a dat startul: localitatile din Republica Moldova au inceput sa voteze Unirea cu Romania!

Opaci, Parcova, Festelita, Bardar, Rusestii Noi au votat deja Unirea cu Romania. Ca in 1918 tavalugul Unirii vine de jos in sus: primarii si Consiliile locale au decis sa voteze Unirea cu Romania, iar procesul nu se va opri acum.

Noua localitati vor primi granturi pentru realizarea proiectelor economice

Noua localitati din Republica Moldova vor primi granturi pentru realizarea proiectelor economice si deschiderea de noi afaceri. Localitatile vor primi cate 25 de mii de dolari din partea Guvernului Elvetiei, fiind necesara si contributia autoritatilor locale, asociatiilor de bastinasi si agentilor economici locali, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare PNUD) Moldova.

Pavel Filip vrea ca prima vizita oficiala a noului prim-ministru al Romaniei sa fie in Republica Moldova

Premierul Pavel Filip a declarat ca, indiferent cine a fost in fruntea Guvernului de la Bucuresti, relatiile moldo-romane mereu au fost bune. in acest context, seful Executivului si-a exprimat speranta ca noul prim-ministru desemnat al Romaniei, Viorica Dancila, va efectua prima sa vizita oficiala peste hotare anume in Republica Moldova.

Unirea inseamna disparitia Republicii Moldova.Daniel Ionita confirma temerile lui Igor Dodon

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, confirma temerile expuse de catre Igor Dodon privind riscul ca Republica Moldova sa-si piarda statalitatea, odata cu realizarea unirii cu Romania.

Basescu, baie de multime in Republica Moldova: Fostul presedinte, intampinat cu entuziasm si muzica patriotica la Nisporeni (VIDEO)

Traian Basescu a fost primit ca un erou eliberator la Nisporeni, acolo unde s-a intalnit duminica cu cetatenii orasului. Sala Centrului de Cultura Luceafarul din localitate a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )