Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sase nasteri in Bucuresti si Ilfov, in noaptea de inviere

Adevărul Adevărul,
Sase nasteri in Bucuresti si Ilfov, in noaptea de inviere

Sase nasteri si 36 de apeluri pentru probleme digestive au fost inregistrate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in noaptea de Paste. continuă pe Adevărul

Bisericile din Bucuresti, neincapatoare in noaptea de inviere. Mesajul Preafericitului Daniel pentru toti romanii

Ca in fiecare an, o multime de bucuresteni si-au petrecut noaptea de inviere la cea mai apropiata biserica din cartier. Sfanta Lumina a venit direct de la Mormantul Sfant, iar oamenii s-au rugat pentru sanatate si noroc.

ISU Bucuresti-Ilfov: Douasprezece persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in noaptea de inviere

Un numar de 12 interventii au avut loc in noaptea de inviere, persoanele care au avut nevoie de ingrijiri acuzand stari de lesin, patru dintre ele fiind transportate la spital,informeaza Mediafax. Conform.

500 de oameni au apelat la Serviciul de Ambulanta de inviere. 36 de copii s-au nascut in noaptea sfanta

A fost o noapte agitata la serviciul de ambulanta Bucuresti, unde s-au inregistrat aproape 500 de solicitari. Oamenii au cerut ajutorul medicilor in special pentru probleme digestive, dar si din cauza ca au.

Programul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti in noaptea de inviere si in zilele de Paste

Trenurile de metrou, tramvaiele 41 si 16 linii de autobuz vor circula in noaptea de inviere. in prima si a doua zi de Paste, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele RATB vor functiona dupa programul unei zile de.

Amintirile infioratoare din noaptea inviere ale unui detinut politic, inchis in beciurile comuniste: Dumnezeu ma trimisese acolo, sub forma de pedeapsa

Cand petrece sarbatorile de Pasti traite alaturi de cei dragi, Paul Andreescu 75 ani), liderul detinutilor politici din Constanta, se gandeste la prima noapte de inviere traita in temnita comunista. Ceea ce s-a intamplat la 18 aprilie 1957 il infioreaza si acum, la varsta senectutii. Atunci a realizat cat de puternica este intamplarea si cat de benefic este uneori ghinionul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )