Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sase persoane propuse pentru arestare preventiva, in dosarul violentelor din Piata Universitatii

Adevărul Adevărul,
Sase persoane propuse pentru arestare preventiva, in dosarul violentelor din Piata Universitatii

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei, a anuntat Politia Capitalei. Asta, dupa ce politistii au audiat, joi, peste 20 de persoane. continuă pe Adevărul

Dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei: Trei persoane cercetate sub control judiciar, alte sase propuse pentru arestare

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor care au avut loc la manifestatiile din Piata.

Peste 3.000 de materiale pirotehnice ridicate in urma a 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au pus in aplicare un numar de 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste 3. 000 de materiale pirotehnice au fost ridicate pentru a fi expertizate, anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Capitalei.

Peste 3.000 de materiale PIROTEHNICE ridicate in urma perchezitiilor in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Un numar de 13 perchezitii au avut loc, joi, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste.

Fanel Trandafir, fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Box, prezentat in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva

Fanel Trandafir zis Cimino a fost retinut ieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj pentru constituirea unui grup infractional. Fostul vicepresedinte al Federatiei Romane de Box va fi prezentat astazi in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva.

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )