Libnet.ro
UNICEF

18:30

Satu Mare: Trei barbati, prinsi cu 20.000 de euro falsi, cu care voiau sa cumpere tigari de contrabanda

B1 B1,
Satu Mare: Trei barbati, prinsi cu 20.000 de euro falsi, cu care voiau sa cumpere tigari de contrabanda

Trei barbati au fost retinuti in Satu Mare dupa ce au vrut sa cumpere cu bani falsi tigari de contrabanda. Ei au fost prinsi in flagrant cu 20. 000 de euro, in bancnote contrafacute. Cei trei au fost prins. continuă pe B1

Captura impresionanta de bani falsi. Trei satmareni vroiau sa cumpere tigari de contrabanda cu 20.000 de euro falsi

Trei barbati din Satu Mare au fost prinsi de politisti in aceasta seara in timp ce incercau sa puna in circulatie bacnote contrafacute. Potrivit politistilor, satmarenii vroiau sa cumpere tigari de contrabanda, pe care intentionau sa le plateasca cu suma de 20. 000 euro falsi.

Culmea tupeului. Trei barbati au vrut sa cumpere tigari de contrabanda cu 20.000 de euro FALSI

Trei barbati au fost retinuti, miercuri seara, la Satu Mare, dupa ce au incercat sa cumpere tigari de contrabanda cu valuta falsa. Tranzactia urma sa se faca intr-o benzinarie din oras.

Liberalii din Satu Mare, condusi de Virgil Enatescu, il sustin pe noul PSD-ist Silaghi la alegerile parlamentare partiale

Virgil Enatescu a preluat conducerea PNL Satu Mare, dupa ce Ovidiu Silaghi a trecut la PSD. Chiar daca in urma acestei miscari s-au imprastiat zvonuri conform carora filiala locala a PNL se va destructura, liberalii au infirmat aceste zvonuri, dar si-au confirmat sustinerea fata de candidatura lui Silaghi pentru alegerile partiale parlamentare.

Caz controversat la Satu Mare. O judecatoare, suspecta ca ar fi dat o sentinta pe baza unor relatii de prietenie

O judecatoare din Satu Mare a fost acuzata anul trecut de jurnalistii presei nationale ca ar fi acordat sentinta favorabila intr-un caz de despagubire, una record in Romania, pe baza unor relatii de prietenie.

FOTO VIDEO Premiera chirurgicala in Romania. Caz de tumora vasculara cu risc operator ridicat, operat la Satu Mare

O operatie extrem de periculoasa, de intrerupere a unor vase de sange care hraneau o tumora-gigant, a fost realizata cu mare succes la Spitalul din Satu Mare, dupa ce o adolescenta de 15 ani, aflata in soc dureros a fost refuzata de clinicile renumite din Europa, mai ales pentru ca exista riscul paraliziei.

Dan Diaconescu va candida la alegerile partiale parlamentare in Colegiul II Satu Mare pentru Camera Deputatilor

Presedintele PPDD, Dan Diaconescu, si-a depus luni, 5 mai, candidatura la alegerile partiale pentru Colegiul 2 Satu Mare la Camera Deputatilor.

Salvati de o minune. Trei olteniteni, prinsi sub zidul prabusit al unui imobil, au scapat cu viata

Trei olteniteni au scapat ca prin minune cu viata, dupa ce zidul din chirpici al unui imobil s-a prabusit peste ei. Un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detasamentului de pompieri a intervenit rapid pentru salvarea celor trei victime surprinse sub daramaturi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )