Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scandal la Directia de Permise de Conducere din Capitala. Zeci de oameni stau la coada, desi biroul e inchis din cauza unei defectiuni

Antena3 Antena3,
Scandal la Directia de Permise de Conducere din Capitala. Zeci de oameni stau la coada, desi biroul e inchis din cauza unei defectiuni

Scandal la Directia de Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor din Capitala. Zeci de oameni stau la coada, desi programul cu publicul este suspendat intreaga zi, din cauza unei. continuă pe Antena3

Carmen Dan a ajuns la Directia de Permise de Conducere din Capitala. Zeci de oameni stau la coada, desi biroul e inchis din cauza unei defectiuni

Scandal la Directia de Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor din Capitala. Zeci de oameni stau la coada, desi programul cu publicul este suspendat intreaga zi, din cauza unei.

Serviciul Permise de Conducere din Bucuresti, care nu a functionat joi din cauza unor probleme la un server, va avea program cu publicul sambata

Prefectura Bucuresti anunta ca sambata 28. 2017 Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor va avea program normal de lucru cu publicul intre orele 07. in aceast interval isi pot rezolva problemele persoanele anterior programate pentru data de 26.

Taximetrist ranit dupa ce un copac a cazut peste masina sa, pe un bulevard din Capitala

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, relateaza News. ro. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Firea, nemultumita de comentariile despre traficul din Capitala: Nu trebuie sa ironizam autoritatile, nu e subiect de cancan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a aratat nemultumita, marti, de comentariile despre traficul din Capitala, spunand ca nu trebuie sa ironizam autoritatile sau sa consideram ca este un subiect de.

VIDEO HARTA zgomotului din Capitala. Zonele in care nu se poate sta in casa nici cu doua randuri de termopane

Zgomotul din Capitala si alte orase ne imbolnaveste, iar autoritatile sunt surde la avertismentul medicilor. Primariile sunt obligate sa ia masuri pentru ca galagia de pe strada, zone industriale si intersectii sa ramana in limitele admise de lege.

inchis la permise: Sistemul informatic s-a defectat. Carmen Dan a mers la Directia de Permise din Capitala

Directiile de eliberare permise din toata tara sunt inchise joi. Motivul este unul pur romanesc: s-a stricat serverul. Problemele au inceput inca de luni in mai multe locuri din tara,.

Directia Permise nu va desfasura activitati cu publicul joi, din cauza unor defectiuni tehnice

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor nu va putea desfasura joi activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene, din cauza unor defectiuni de ordin tehnic la un server central, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Primarul din capitala Turciei si-a anuntat demisia, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele Erdogan

Primarul din Ankara, Ibrahim Melih Gokcek, a anuntat ca isi va depune sambata demisia, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care incearca sa isi consolideze puterea si sa aduca oameni noi la conducerea partidului AKP.

Ancheta la o facultate din Franta: Zeci de studenti, supusi la practici umilitoare

Este ancheta la Facultatea de Medicina de la Universitatea Caen-Normandie, din Franta, din cauza aparitiei mai multor suspiciuni ca ar fi avut loc ceremonii violente de initiere a studentilor din primul an,.

Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

Este ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce un politist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea barbatului s-a agravat, dar nu s-a gasit nicio ambulanta care sa-l transporte la o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )