Libnet.ro
UNICEF

15:30

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Trei familii evacuate au ocupat in mod abuziv trei garsoniere

B1 B1,
Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Trei familii evacuate au ocupat in mod abuziv trei garsoniere

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat trei garsoniere, relateazaB1. continuă pe B1

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale din Capitala. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele

A fost scandal intr-un bloc de locuinte sociale din sectorul 4 al Capitalei. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele si nu voiau sa le paraseasca. Oamenii ar fi fost evacuati dintr-o casa nationalizata.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Trei famili evacuate au ocupat in mod abuziv trei garsoniere

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat trei garsoniere, relateazaB1.

UPDATE. Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: doi barbati anunta ca se sinucid.

Doi barbati spun ca se vor arunca de la balcon daca primarul Sorin Oprescu nu vine sa discute cu ei. reprezentantii Politiei Locale incearca sa-i convinga sa nu mai protesteze. --- Oamenii nu sunt dispusi sa paraseasca locuintele ocupate in mod abuziv. Ei spu ca au copii si ca acestia nu au mai mers la scoala de zece zile. Trei familii care au fost evacuate din locuinta in care locuiau cu chirie, in urma cu doua saptamani, au ajuns in zona podului Marasesti, intr-un bloc social. Au .

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale.

Zeci de evacuati din locuintele sociale au ocupat abuziv mai multe apartamente dintr-un imobil, sustinand ca acolo vor ramane in perioada urmatoare. Stire in curs de actualizare.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: doi barbati anunta ca se sinucid.

Doi barbati spun ca se vor arunca de la balcon daca primarul Sorin Oprescu nu vine sa discute cu ei. Zeci de evacuati din locuintele sociale au ocupat abuziv mai multe apartamente dintr-un imobil, sustinand ca acolo vor ramane in perioada urmatoare. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )