Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scandal in Muntii Apuseni: Mai multi motociclisti au fost amendati dupa o cursa intr-o arie protejata (VIDEO)

B1 B1,
Scandal in Muntii Apuseni: Mai multi motociclisti au fost amendati dupa o cursa intr-o arie protejata (VIDEO)

Un concurs de motociclete a incins spiritele intre ecologisti, localnicii dintr-o arie protejata din Muntii Apuseni si iubitorii de adrenalina. Uriasul scandal a izbucnit dupa ce 150 de motociclisti. continuă pe B1

SUA: Mai multi morti intr-un atac armat in statul Ohio

Mai multe persoane au murit vineri intr-un atac armat intr-o locuinta din Ohio, in nordul SUA, au relatat media locale, potrivit AFP, preluata de Agerpres. Mai multi anchetatori s-au deplasat la fata locului. O parte a media a relatat ca sapte persoane si-ar fi pierdut viata. Toti ar fi membri ai aceleiasi familii. Biroul de Anchete Penale din Ohio a confirmat, fara a mentiona un numar de victime, ca a avut loc un atac armat in comitatul Pike, la peste 100 de km est de Cincinnati, conform WCPO, antena locala a postului ABC. Liceul din orasul Peebles din apropiere a fost inchis ca masura de precautie, conform postului Fox 10.

Este oportun sa gandim un program de dezvoltare pe mai multi ani a Moldovei

Premierul Dacian Ciolos a discutat astazi la Iasi despre oportunitatea unui program de dezvoltare a regiunii Moldova care sa se intinda pe mai multi ani, potrivit unui comunicat al Executivului remis redactiei .

UPDATE: Mai multi social-democrati s-au reunit la sediul central al PSD. Primele reactii, dupa aflarea sentintei lui Dragnea, in dosarul Referendumul

Mai multi social-democrati s-au reunit, vineri, la sediul central al PSD, pentru a astepta pronuntarea sentintei in dosarul Referendumul.

Atentat terorist la Erevan, mai multi morti

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar alte sase au fost ranite luni seara in explozia unui autobuz in capitala Armeniei, Erevan, a facut cunoscut Ministerul pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )