Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal cu sabii intr-un cartier din Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Scandal cu sabii intr-un cartier din Turnu Severin

A fost nevoie de interventia Jandarmeriei pentru a aplana un conflict care a izbucnit joi seara intr-un cartier din municipiul Drobeta Turnu Severin. Un vanzator de tigari de contrabanda a cerut ajutorul oamenilor legii fiind amenintat de doi indivizi cu sabii. continuă pe Adevărul

Angajatii de la Combinatul Chimic au pichetat sediul RAAN din Turnu Severin

Circa 100 de angajati de la Romag Prod Combinatul de Apa Grea) au protestat luni dimineata in fata sediului Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare, nemultumiti ca nu si-au primit salariile din luna mai. Sindicatul contesta si planul de disponibilizare aprobat in sedinta creditorilor.

Metehne romanesti din administratia publica la 1927: Nu e suficient sa creezi venituri comunei din impozite, cand nu ai pus la punct aparatul administrativ

Jaful din banul public, escrocheriile de zeci de milioane de lei cu complicitatea politicienilor, functionari corupti in administratia locala sunt metehne vechi. in 1927, un politician din Turnu Severin, dr. Gruescu, consilier in Consiliul Comunal Turnu Severin, facea cateva propuneri pentru o administratie mai buna, mai corecta si mai eficienta a orasului.

Germania: Un avion de vanatoare american s-a prabusit intr-o padure din Bavaria

Un avion de vanatoare american s-a prabusit marti intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei, scrie Reuters. Potrivit politiei locale, pilotul aeronavei a reusit sa se catapulteze, acesta suferind doar.

Profilul unei viitoare campioane - Andreea Tupan

O tanara si talentata tenismena, in varsta de 16 ani, din Mehedinti, bate la portile afirmarii in sportul elegantei si spectacolului. Andreea Tupan, o adolescenta ambitioasa din Turnu Severin, face performanta in tenisul de camp, calcand pe urmele marilor campioane din acest sport.

Invazie de sobolani intr-un cartier important din Bucuresti

Locuitorii din cartierul Drumul Taberei se confrunta cu o noua problema, in afara prafului, a mizeriei si a zgomotului de pe santierul magistralei 5 de metrou, scrie b365. ro. Oamenii spun ca, in urma demararii.

Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea

Un focar de hepatita A s-a inregistrat in localitatea Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, dupa ce numarul cazurilor s-a dublat din luna iulie si pana in prezent si ajungand la 150.

Incendiul care a distrus sase apartamente intr-un bloc din Capitala, provocat de o tigara aprinsa

Incendiul care a distrus, vineri, sase apartamente dintr-un bloc din Capitala, in zona 1 Decembrie, a izbucnit in balconul unui apartament situat la mansarda, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse,.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

Un incendiu a izbucnit intr-o magazie din Bucuresti care depozita polistiren

Un incendiu a izbucnit, marti, in Sectorul 2 al Capitalei, intr-o magazie de 80 de metri patrati care depozita polistiren, scrie Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )