Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la Vaslui din cauza gazelor de sist. Sute de localnici au protestat fata de amplasarea primei sonde de explorare

Antena3 Antena3,
Scandal la Vaslui din cauza gazelor de sist. Sute de localnici au protestat fata de amplasarea primei sonde de explorare

Aproximativ 150 de localnici din Silistea au protestat luni la Vaslui, in fata perimetrului din comuna Pungesti, si au blocat drumul judetean Vaslui - Garceni, unde compania Chevron vrea sa monteze prima sonda,. continuă pe Antena3

Scandal la Vaslui din cauza gazelor de sist. Sute de localnici au protestat si au blocat un drum national

Aproximativ 150 de localnici din Silistea au protestat luni la Vaslui, in fata perimetrului din comuna Pungesti, si au blocat drumul judetean Vaslui - Garceni, unde compania Chevron vrea sa monteze prima sonda,.

Dinu C. Giurescu nu crede in locurile de munca provenite din industria gazelor de sist: Pentru ce o faceti, oameni buni?

Academicianul Dinu C. Giurescu si-a exprimat neincrederea ca proiectele de explorare si, mai apoi, de exploatare a gazelor de sist de la noi din tara vor crea locuri de munca pentru romani. Pentru ce o.

Tensiuni in USL din cauza lui Dragnea. Surse: Nu ne prinde Craciunul impreuna

Au aparut tensiuni in USL, din cauza lui Liviu Dragnea, potrivit unor declaratii facute de membri PNL, iar un liberal sustine ca uniunea nu va apuca Craciunul. Declaratiile au aparut pe site-ul.

O aeronava Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava a companiei Tarom a revenit, in aceasta dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti-Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice.

Emotii pentru pasagerii unei curse Tarom. Avionul s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unor PROBLEME TEHNICE

O aeronava a companiei Tarom a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice. Avionul a decolat la ora 7. 40, cu destinatia.

Un avion Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti, Valentin Iordache, a declarat ca aeronava Tarom a decolat la ora 7. 40, cu destinatia Cluj-Napoca, iar dupa aproximativ 13 minute s-a intors din drum, din primele informatii fiind vorba de probleme tehnice. Pasagerii au fost debarcati si .

JPMorgan, pe pierderi din cauza cheltuielilor cu litigiile

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor, a raportat primele sale pierderi sub conducerea directorului executiv Jamie Dimon, din cauza provizioanelor de 7,2 miliarde dolari constituite pentru acoperirea costurilor litigiilor si investigatiilor.

Vali Barbulescu, despre relatia cu Jojo: Am parasit-o din cauza deselor ei crize de gelozie

Vali Barbulescu a dezvaluit detalii surprinzatoare despre relatia pe care a avut-o cu Jojo in urma cu 10 ani. Acesta spune ca s-au despartit din cauza geloziei exagerate a actritei, care ii facea scene chiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )