Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul femeii injurate de primarul din Suceava. PREFECTURA respinge cererile femeii. Ce institutie de STAT o va apara

România Liberă România Liberă,
Scandalul femeii injurate de primarul din Suceava. PREFECTURA respinge cererile femeii. Ce institutie de STAT o va apara

Prefectura Suceava a transmis ca cererea femeii care l-a filmat pe primarul din Cornu Luncii in timp ce o injura nu era justificata. continuă pe România Liberă

Scandalul femeii injurate de primarul din Suceava. Concluziile prefectului, dupa control

Prefectura Suceava a transmis ca cererea femeii care l-a filmat pe primarul din Cornu Luncii in timp ce o injura nu era justificata.

Primarul din Techirghiol a fost suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv

Primarul din Techirghiol, Adrian Stan, arestat preventiv pentru luare de mita la sfarsitul saptamanii trecute, a fost suspendat din functie luni. Decizia a venit ca urmre a unui ordin al prefectului si va ramane in vigoare pana la incetarea masurii arestului preventiv .

Primarul din Techirghiol, arestat pentru luare de mita, suspendat din PNL

Presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat ca primarul din Techirghiol, Adrian Stan, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat de drept din calitatea de membru al partidului, transmit surse din presa.

VIDEO Un primar din Suceava a fost filmat cand injura si scuipa o femeie din comuna

Primarul PSD al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost inregistrat de o localnica de 64 de ani, pe care o injura si scuipa, conform publicatiei locale Obiectiv de Suceava. Femeia a mers la Primarie ca sa-i ceara ajutorul intr-o problema privind locuinta sa.

Un fost primar din Suceava a fost gasit incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Vasile Viorel Melen, fostul primar al Comunei Brodina din judetul Suceava a fost in conflict de interese dupa ce a semnat contracte in calitate de edil cu o societate comerciala condusa de sotia sa.

Arhiepiscopul Pimen a sfintit AEROPORTUL din Suceava

Aeroportul International Suceava a fost redeschis, duminica, iar arhiepiscopul Pimen Suceveanul a oficiat o slujba de sfintire a acestuia.

Un tanar din Suceava SI-A DAT FOC intr-o faneata. De ce a recurs la acest gest

Un tanar de 25 de ani, din comuna suceveana Fundu Moldovei, si-a dat foc, duminica seara, intr-o faneata.

Primarul din Balti, Renato Usatii, va fi CERCETAT in libertate

Primarul orasului Balti din Republica Moldova a fost pus in libertate duminica, dupa ce fusese retinut pe aeroportul din Chisinau.

Primarul din Techirghiol, prins in flagrant, isi va petrece urmatoarele zile dupa gratii

Daca multi dintre cei cercetati de catre DNA, in Bucuresti, sunt acuzati ca cereau o mita de 10% din contractele acordate, in provincie sumele sunt mai mici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )