Libnet.ro
UNICEF

10:30

SCANDALUL FIFA. Joseph Blatter demisioneaza dupa 17 ani de domnie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SCANDALUL FIFA. Joseph Blatter demisioneaza dupa 17 ani de domnie

Elvetianul Joseph Blatter, care a reusit, vineri, sa castige un al cincilea mandat consecutiv la presedintia FIFA, in ciuda scandalului urias care afecteaza institutia de la Zurich, a produs un adevarat soc in lumea fotbalului, anuntandu-si demisia din. continuă pe Wall-Street Ro

Joseph Blatter si-a anuntat demisia de la sefia FIFA, dupa 4 zile de mandat!

Joseph Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte FIFA, dupa ce in urma cu patru zile a fost reales pentru un al cincilea mandat. Persoane din anturajul elvetianului sunt vizate in cazul unui urias scandal de coruptie care a zguduit FIFA.

Ales pentru al cincilea mandat in fruntea FIFA, Sepp Blatter iese la atac: Nu a fost o coincidenta

Sepp Blatter, ales pentru al cincilea mandat la conducerea FIFA, acuza Statele Unite si Europa ca s-au coordonat in scandalul coruptiei si cererea demisiei sale. Nu a fost o coincidenta a spus Blatter,.

O adolescenta de 17 ani s-a sinucis aruncandu-se in apele canalului Dunare-Marea Neagra

O eleva de 17 ani din Constanta s-a sinucis dupa ce s-a aruncat in apele canalului Dunare-Marea Neagra. O deceptie in dragoste si saracia ar fi determinat-o pe tanara sa-si puna capat zilelor. inaintea.

VIDEO O eleva de 17 ani s-a sinucis din cauza saraciei familiei. Fata s-a aruncat in Canalul Dunare - Marea Neagra

Clipe tensionate in localitatea constanteana Murfatlar. O fata de 17 ani din oras s-a aruncat in apele Canalului Dunare Marea Neagra, suparata din cauza problemelor financiare ale familiei.

Constanta: O adolescenta s-a sinucis la 17 ani

O femeie din Murfatlar a anuntat autoritatile, sambata dupa-amiaza, despre disparitia fiicei sale, dupa ce aceasta a gasit un bilet de adio in care adolescenta arata ca isi va pune capat zilelor.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )