Libnet.ro
UNICEF

12:30

Joseph Blatter si-a anuntat demisia de la sefia FIFA, dupa 4 zile de mandat!

România Liberă România Liberă,
Joseph Blatter si-a anuntat demisia de la sefia FIFA, dupa 4 zile de mandat!

Joseph Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte FIFA, dupa ce in urma cu patru zile a fost reales pentru un al cincilea mandat. Persoane din anturajul elvetianului sunt vizate in cazul unui urias scandal de coruptie care a zguduit FIFA. continuă pe România Liberă

Eternul Sepp Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA

Elvetianul Joseph Blatter a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara.

Eternul Sepp Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA, la cinci zile dupa ce a fost reales

Elvetianul Joseph Blatter a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara.

Rusia, multumita de realegerea lui Joseph Blatter in postul de presedinte al FIFA

Rusia, tara gazda a Cupei Mondiale din anul 2018, s-a declarat multumita de realegerea lui Joseph Blatter in postul de presedinte al FIFA, scrie Agerpres. Cu toate acestea, Rusia a facut apel la efectuarea de.

Sepp Blatter, unul dintre ultimii dinozauri ai sportului mondial, si-a anuntat demisia de la sefia FIFA

Sepp Blatter si-a anuntat marti demisia de la presedintia Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), in urma numeroaselor scandaluri financiare si de coruptie care au afectat institutia, transmite AFP.

Joseph Blatter, reales la conducerea FIFA, denunta o campanie de ura din partea UEFA

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, reales in functie vineri, a denuntat compania de ura din partea UEFA, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RTS, preluat de Mediafax. A fost ura venita nu doar.

Joseph Blatter castiga un al cincilea mandat de presedinte al FIFA

Joseph Blatter, la 79 de ani, a obtinut vineri al cincilea mandat ca presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), candidand in fata celor 209 federatii membre la Congresul de la Zurich, dupa ce cu patru ani in urma spunea ca acela va fi ultimul sau mandate, scrie Agerpres.

Sepp Blatter, demisie de la sefia FIFA in urma unui scandal de coruptie

Elvetianul Sepp Blatter, in varsta de 79 de ani, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara,.

Sepp Blatter a demisionat de la conducerea FIFA

La doar cateva zile dupa ce a fost reales la conducerea FIFA, Sepp Blatter si-a dat demisia. El fusese reales pentru un al cincilea mandat, insa totul s-a intamplat in mijlocul unui scandal planetar privind.

Marius Vizer si a anuntat demisia din functia de presedinte al organizatiei SportAccord

Marius Vizer si-a anuntat duminica demisia de la conducerea SportAccord, organizatie care reuneste federatiile olimpice si non-olimpice, la conducerea careia se afla din 2013, informeaza Agerpres. Demisia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )