Libnet.ro
UNICEF

14:30

Eternul Sepp Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA, la cinci zile dupa ce a fost reales

Adevărul Adevărul,
Eternul Sepp Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA, la cinci zile dupa ce a fost reales

Elvetianul Joseph Blatter a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara. continuă pe Adevărul

Eternul Sepp Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA

Elvetianul Joseph Blatter a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara.

Joseph Blatter si-a anuntat demisia de la sefia FIFA, dupa 4 zile de mandat!

Joseph Blatter si-a anuntat demisia din functia de presedinte FIFA, dupa ce in urma cu patru zile a fost reales pentru un al cincilea mandat. Persoane din anturajul elvetianului sunt vizate in cazul unui urias scandal de coruptie care a zguduit FIFA.

Marius Vizer si a anuntat demisia din functia de presedinte al organizatiei SportAccord

Marius Vizer si-a anuntat duminica demisia de la conducerea SportAccord, organizatie care reuneste federatiile olimpice si non-olimpice, la conducerea careia se afla din 2013, informeaza Agerpres. Demisia.

Sepp Blatter, unul dintre ultimii dinozauri ai sportului mondial, si-a anuntat demisia de la sefia FIFA

Sepp Blatter si-a anuntat marti demisia de la presedintia Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), in urma numeroaselor scandaluri financiare si de coruptie care au afectat institutia, transmite AFP.

Sepp Blatter a demisionat de la conducerea FIFA

La doar cateva zile dupa ce a fost reales la conducerea FIFA, Sepp Blatter si-a dat demisia. El fusese reales pentru un al cincilea mandat, insa totul s-a intamplat in mijlocul unui scandal planetar privind.

Sepp Blatter a decis sa paraseasca FIFA

Sepp Blatter, proaspat castigator al unui nou mandat de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a anuntat marti seara ca isi da demisia.

Sepp Blatter, demisie de la sefia FIFA in urma unui scandal de coruptie

Elvetianul Sepp Blatter, in varsta de 79 de ani, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara,.

Ales pentru al cincilea mandat in fruntea FIFA, Sepp Blatter iese la atac: Nu a fost o coincidenta

Sepp Blatter, ales pentru al cincilea mandat la conducerea FIFA, acuza Statele Unite si Europa ca s-au coordonat in scandalul coruptiei si cererea demisiei sale. Nu a fost o coincidenta a spus Blatter,.

Sepp Blatter a demisionat din functia de presedinte al FIFA

Elvetianul Sepp Blatter a demisionat astazi din functia de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), potrivit Reuters.

Va avea de suferit nationala Romaniei din cauza realegerii lui Sepp Blatter la carma FIFA? Exista un precedent in acest sens, de pe vremea lui Mircea Sandu

Pentru prima oara in istorie, in urma realegerii previzibile a lui Sepp Blatter la carma forului mondial, Michel Platini ameninta ca UEFA va analiza posibilitatea iesirii de sub tutela FIFA, dar ia in calcul si boicotarea Cupei Mondiale din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )