Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sepp Blatter, unul dintre ultimii dinozauri ai sportului mondial, si-a anuntat demisia de la sefia FIFA

Hotnews Hotnews,
 Sepp Blatter, unul dintre ultimii dinozauri ai sportului mondial, si-a anuntat demisia de la sefia FIFA

Sepp Blatter si-a anuntat marti demisia de la presedintia Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), in urma numeroaselor scandaluri financiare si de coruptie care au afectat institutia, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Va avea de suferit nationala Romaniei din cauza realegerii lui Sepp Blatter la carma FIFA? Exista un precedent in acest sens, de pe vremea lui Mircea Sandu

Pentru prima oara in istorie, in urma realegerii previzibile a lui Sepp Blatter la carma forului mondial, Michel Platini ameninta ca UEFA va analiza posibilitatea iesirii de sub tutela FIFA, dar ia in calcul si boicotarea Cupei Mondiale din 2018.

Ales pentru al cincilea mandat in fruntea FIFA, Sepp Blatter iese la atac: Nu a fost o coincidenta

Sepp Blatter, ales pentru al cincilea mandat la conducerea FIFA, acuza Statele Unite si Europa ca s-au coordonat in scandalul coruptiei si cererea demisiei sale. Nu a fost o coincidenta a spus Blatter,.

Sepp Blatter a decis sa paraseasca FIFA

Sepp Blatter, proaspat castigator al unui nou mandat de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a anuntat marti seara ca isi da demisia.

Sepp Blatter, demisie de la sefia FIFA in urma unui scandal de coruptie

Elvetianul Sepp Blatter, in varsta de 79 de ani, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oara,.

Sepp Blatter a demisionat de la conducerea FIFA

La doar cateva zile dupa ce a fost reales la conducerea FIFA, Sepp Blatter si-a dat demisia. El fusese reales pentru un al cincilea mandat, insa totul s-a intamplat in mijlocul unui scandal planetar privind.

Sepp Blatter a demisionat din functia de presedinte al FIFA

Elvetianul Sepp Blatter a demisionat astazi din functia de presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), potrivit Reuters.

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Cazul Rarinca: Unul dintre protestatarii din fata sediului CSM s-a urcat pe cladire

Circa 20 de persoane s-au strans marti la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii pentru a protesta impotriva presedintei iCCJ, Livia Stanciu. Acestea ii cer demisia presedintei. Unul dintre protestatari, un.

Lovitura pentru PNL la Senat. Sebastian Grapa, unul dintre liderii liberalilor, a trecut la UNPR

Sebastian Grapa, unul dintre liderii senatorilor PNL s-a inscris in UNPR .

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )