Libnet.ro
UNICEF

12:00

Scandalul interceptarilor in dosarul Blejnar continua. Afla cum facilita Adriean Videanu angajari la ANAF

Adevărul Adevărul,
Scandalul interceptarilor in dosarul Blejnar continua. Afla cum facilita Adriean Videanu angajari la ANAF

Printre convorbirile telefonice interceptate la cererea DIICOT in dosarul lui Sorin Blejnar se numara si una care aduce in discutie protectia oferita de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu unui tanar candidat pentru un post in ANAF, conform money. ro. Interlocutori sunt primarul din Videle si sefa de cabinet a lui Sorin Blejnar. continuă pe Adevărul

DOSARUL BLEJNAR: Convorbire Blejnar-Marta despre un presupus ofiter acoperit.

Doua dintre cele 56 de volume ale dosarului evazionistilor cu combustibil de la Brasov contin exclusiv convorbirile telefonice ale lui Sorin Blejnar. Din discutii rezulta ca fostul sef al ANAF avea o relatie mai mult decat apropiata cu Codrut Marta, consilierul sau, potrivit money. ro Site-ul citat publica stenograma unei discutii intre doua persoane identificate cu initialele S. si C. M, despre care sustine ca ar fi fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, si consilierul sau Codrut Marta. Redam .

CSM s-a sesizat in cazul STENOGRAMELOR din dosarul BLEJNAR. ...

Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a demarat o ancheta pentru a vedea daca procurorul de caz DIICOT in dosarul Motorina a respectat procedura cand a introdus interceptarile cu presedintele Traian Basescu in dosar fara a le secretiza si pentru a investiga o posibila scurgere de informatii de la Tribunalul Brasov. Magistratul de la Tribunalul Brasov caruia i-a fost desemnata judecare cauzei ar fi avut posibilitatea, ca si procurorul de caz, de a secretiza dosarul sau .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )