Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandalul noii sectii de Arsi de la Spitalul Floreasca: Profesorul Ioan Lascar, trimis in fata procurorilor de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul noii sectii de Arsi de la Spitalul Floreasca: Profesorul Ioan Lascar, trimis in fata procurorilor de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Scandalul noii sectii de Arsi de la Spital Floreasca revine. Dupa ce Corpul de Control al Guvernului a confirmat ca Unitatea nu este inca pe deplin functionala, noi detalii incredibile apar in acest ca. continuă pe B1

Scandalul noii sectii de Arsi de la Spitalul Floreasca: Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmarirea penala in rem pentru abuz in serviciu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de abuz in serviciu in cazul sectiei de arsi de la Spitalul Floreasca,.

Jurnalista Mirela Neag, despre scandalul noii sectii de Arsi de la Spitalul Floreasca: Prima problema a spitalelor este sa plateasca banii cat mai repede furnizorului de echipament (VIDEO)

Jurnalista Mirela Neag, cea care a realizat impreuna cu Catalin Tolontan si Razvan Lutac investigatiile privind noua sectie de arsi de la Spitalul Floreasca, ca atunci cand se pune problema.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in dosarul privind Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca. Medicul Lascar ar putea ajunge in fata procurorilor

Procurorii Prachetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput urmariea penala in rem in dosarul privind neregulile descoperite la Sectia de Arsi a Spitalului Floreasca. De altfel, in fata procurorilor ar putea ajunge si medicul Ioan Lascar, care ar fi semnat in fals o receptie fictiva la unitatea de arsi de la Floreasca.

Revoltator: Dupa milioane de lei investite, Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca este inca nefunctionala. Nereguli foarte mari, descoperite de Corpul de Control al Primului Ministru (VIDEO)

Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca este nefunctionala. Corpul de Control al Primului Ministru a descoperit mai multe nereguli grave care fac ca sectia respectiva sa nu poata fi data in folosinta la.

Anuntul halucinant facut de Guvern. Unitatea de Arsi de la Spitalul Floreasca NU este functionala. A fost sesizat Parchetul

Guvernul anunta ca verificarile efectuate de catre Corpul de control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este.

Guvernul sesiseaza Parchetul in cazul sectiei de arsi din Spitalul Floreasca: Nu e pe deplin functionala

Guvernul anunta ca verificarile efectuate de catre Corpul de control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este.

Procurorii au inceput urmarirea penala, in cazul Unitatii de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Floreasca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput, vineri, urmarirea penala in rem, pentru fapte de abuz in serviciu, in dosarul deschis dupa ce Corpul de control al ministrului Sanatatii a descoperit mai multe nereguli la Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Nereguli grave la Spitalul Floreasca, la Unitatea de ingrijire a arsilor gravi. Corpul de Control a sesizat Parchetul

Verificarile efectuate de catre Corpul de Control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este inca pe deplin functionala.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )