Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul testelor ilegale: Sefa sectiei de Psihiatrie a fost arestata pentru 30 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul testelor ilegale: Sefa sectiei de Psihiatrie a fost arestata pentru 30 de zile (VIDEO)

A fost prima noapte la Beciul Domnesc pentru Delia Podea! Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Arad a fost arestata pentru 30 de zile. Decizia tribunalului Bucuresti nu este insa definitiva. continuă pe B1

Scandalul testelor contrafacute. Sefa sectiei de psihiatrie de la Spitalul din Arad a fost retinuta

Retineri in dosarul testelor pe pacienti! Delia Podea, sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General. Ea va fi adusa in Capitala, unde an.

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost retinuta

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente.

Sefa Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, retinuta in dosarul privind studiile clinice facute ilegal pe pacienti

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General intr-un dosar privind studii clinice pentru autorizarea punerii pe piata a unor medicamente ce afecteaza starea de sanatate a populatiei.

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost arestata

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul testarilor ilegale de medicamente. Procurorii de la Parchetul.

Sefa Sectiei ATI si asistenta sefa de la Spitalul Sf. Pantelimon, suspendate in urma dezvaluirilor privind utilizarea medicamentelor

Sefa Sectiei ATI a Spitalului Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, si asistenta sefa, Laura Manea, au fost suspendate de conducerea unitatii medicale pana la finalizarea unei anchete interne,.

Sefa sectiei de Anestezie si asistenta sefa de la Spitalul de urgenta Pantelimon au fost suspendate dupa ce o ancheta de presa arata ca nu respectau regulile privind accesul pacientilor la medicamente

Sefa sectiei de Anestezie si asistenta sefa de la Spitalul de urgenta Pantelimon au fost suspendate joi din functie, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, citat de Digi 24. Suspendare vine la scurt timp dupa ce o ancheta realizata de Catalin Tolontan arata ca cele doua nu respectau regulile privind accesul pacientilor la medicamente.

Delia Marina Podea, retinuta in dosarul testarilor ilegale de medicamente

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )