Libnet.ro
UNICEF

15:00

Scarile rulante de la metroul din Paris sunt prea late. 6 milioane de euro inlocuirea lor.

România Liberă România Liberă,
Scarile rulante de la metroul din Paris sunt prea late. 6 milioane de euro inlocuirea lor.

Circa 30 de scari rulante ale metroului din Paris sunt nefunctionale. Compania RATP a dispus inlocuirea platformelor rulante defecte pana in anul 2015, costurile ajungand la sase milioane de euro. continuă pe România Liberă

Scarile rulante de la metroul din Paris sunt prea late. 6 milioane de euro costa inlocuirea lor.

Circa 30 de scari rulante ale metroului din Paris sunt nefunctionale. Compania RATP a dispus inlocuirea platformelor rulante defecte pana in anul 2015, costurile ajungand la sase milioane de euro.

Scari rulante prea late la metroul din Paris. Costurile de inlocuire ajung la 6 mil. euro

Mai multe scari rulante ale sistemului de metrou din Paris au fost comandate cu o latime prea mare, cu 10 cm in plus. Zeci de platforme sunt acum nefunctionale, iar costurile de inlocuire sunt estimate la circa sase milioane de euro, informeaza ziarul.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 10 morti si cel putin 100 de raniti

Cel putin zece persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 100 au fost ranite, dintre care 75 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 15 morti si peste 160 de raniti

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 160 au fost ranite, dintre care 106 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 20 morti si peste 160 de raniti

Cel putin 20 persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 160 au fost ranite, dintre care 106 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Accident grav la metroul din Moscova: Trei persoane au murit, iar 50 au fost ranite

Cel putin trei persoane au murit si alte 30 au fost ranite dupa ce trei vagoane ale unui tren de la metroul din Moscova au deraiat la o ora de varf, relateaza Voice of Russia. Conform informatiilor preliminare,.

Accident grav la metroul din Moscova: Cinci persoane au murit, iar peste 50 au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce trei vagoane ale unui tren de la metroul din Moscova au deraiat la o ora de varf, relateaza Voice of Russia. Conform informatiilor preliminare,.

Rusia: Cel putin trei morti si 50 de raniti intr-un incident la metroul din Moscova

O sursa din cadrul politie moscovite a declarat ca ce putin trei persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dintre care 10 au fost spitalizate. Cel putin doua dintre persoanele ranite s-ar afla in stare grava, cu leziuni la coloana vertebrala. Acestea au fost transportate cu elicopterul la spital.

Incident major la metroul din Moscova! Cel putin trei morti si 50 de raniti

Trei persoane au murit si cel putin 50 de persoane au fost ranite dupa ce un tren al metroului din Moscova a franat brusc intre statiile Molodiojnaia si Slavianski bulivar marti dimineata, la o.

Militarii romani participa la parada din Paris, de Ziua Nationala a Frantei

Militari romani vor participa luni la parada organizata la Paris, de Ziua Nationala a Frantei. Detasamentul armatei romane este format din militari ai Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul si din studenti de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )