Libnet.ro
UNICEF

21:30

Scenariu rosu pentru Liceul Teologic Penticostal Logos din Timisoara. Cinci profesori au fost depistati cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Scenariu rosu pentru Liceul Teologic Penticostal Logos din Timisoara. Cinci profesori au fost depistati cu coronavirus

Se suspenda temporar activitatile didactice care presupun prezenta fata in fata la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timisoara, cursurile desfasurandu-se on line. continuă pe Adevărul

Timisoara: Cinci cadre didactice, infectate cu COVID-19 la Liceul Penticostal Logos. S-a declansat scenariul rosu

CursurileLiceului Penticostal Logos din Timisoara se muta in mediul online, dupa ce cinci cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis s-a intrunit de.

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi: Scenariu rosu in 3 unitati de invatamant

Cele mai multe unitati de invatamant din judetul Calarasi, 260, desfasoara cursuri in scenariul verde, adica elevii merg fizic la scoala, in timp ce in 3 scoli, orele se desfasoara online.

Scenariu rosu in patru unitati scolare din Alba. 11 profesori, testati pozitiv cu coronavirus

Patru scoli din Alba au ajuns in scenariul 3 rosu), adica participarea tuturor prescolarilor si elevilor la activitatilectii online.

EXCLUSIV Orasul Siret a intrat in scenariul rosu pentru COVID-19. Primarul localitatii, revoltat de decizia CCR: Ne impiedica sa ne facem treaba Anchetele epidemiologice facute de DSP sunt de cele mai multe ori nereale

EXCLUSIV Orasul Siret din judetul Suceava a intrat in scenariul rosu de lucru pentru cazurile de infectare cu noul coronavirus dupa ceincidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori este de peste 7. Pr.

EXCLUSIV Margherita de la Clejani nu mai scapa! Cati ani de inchisoare cu executare risca pentru fapta de ieri. Detalii din ancheta

Trei dosare in doua luni, o noua performanta obtinuta de fiica Clejanilor. Tanara a ajuns, din nou, pe mana politiei, dupa ce a batut doua angajate ale unei agentii imobiliare chiar ieri, 16 septembrie. Trei dosare penale in numai doua luni Doua luni, atat a reusit Margherita sa se tina departe de necazuri. Ieri, ea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )