Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scene extrem de violente in parcarea unui mall din Timisoara. Mai multi interlopi s-au luat la bataie cu topoarele

Antena3 Antena3,
Scene extrem de violente in parcarea unui mall din Timisoara. Mai multi interlopi s-au luat la bataie cu topoarele

Scene extrem de violente au avut loc in parcarea unui centru comercial din Timisoara. Mai multi interlopi s-au luat la bataie cu cutite, bate si topoare. Scandalul a inceput in parcare, unde un barbat in. continuă pe Antena3

Un rom din Timisoara va primi peste 200.000 de euro pe luna din partea autoritatilor

Un membru al familiei de romi Carpaci din Timisoara va primi peste 200. 000 de euro de la autoritati, reprezentand chiria pentru un imobil castigat prin proces, unde a functionat o sectie a Spitalului de Copii Louis Turcanu pana in noiembrie 2013 cand a fost evacuat.

Suedia: Alerta la sediul unui ziar din cauza unui pachet suspect

Un colet suspect a fost trimis miercuri in localitatea suedeza orebro unui ziar local care a publicat anterior caricaturi cu profetul Mahomed ale lui Lars Vilks, gazda dezbaterii vizate de atacul armat comis la Copenhaga sambata dupa-amiaza, relateaza Mediafax.

Spania. Zece ani de inchisoare pentru furtul unui manuscris din secolul al XII-lea

Justitia spaniola l-a condamnat miercuri la zece ani de inchisoare pe barbatul care a furat un manuscris din secolul al XII-lea, un codex de o valoare inestimabila, considerat primul ghid al emblematicului.

Inventia unui licean din Constanta: Tumori diagnosticate printr-un simplu click, fara biopsie. Ideea i-a venit din propria experienta

Un elev din Constanta a creat un un sistem informatic care permite diagnosticarea naturii unei tumori in doar cateva secunde. Ideea a pornit de la experienta personala, prin care a trecut la varsta de 15 ani.

Volksbank castiga in tribunal o lupta pe conversia unui credit din franci elvetieni in lei

Volksbank Romania a castigat un proces privind conversia creditului din franci elventieni CHF) in lei RON) la cursul istoric, Judecatoria Miercurea Ciuc motivand ca cererea clientului privind conversia creditului din CHF in RON la cursul valutar din.

Povestea bibliotecarei care parcurge saptamanal 7 km pe jos, pentru ca elevii unui sat din Apuseni sa aiba acces la lectura

Intr-o lume in care lectura este pretuita tot mai putin, o bibliotecara din Muntii Apuseni lupta sa le insufle copiilor dragostea pentru carti. De ani de zile, parcurge cate 7 kilometri pe jos pana intr-un sat unde elevii nu au acces la o bliblioteca, dar au in schimb mult interes pentru lumile fermecate ascunse in paginile volumelor. Impreuna cu femeia, descopera povesti care le stimuleaza inteligenta si imaginatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )