Libnet.ro
UNICEF

19:16

Scene halucinante la Spitalul Judetean Giurgiu: Doi pacienti infectati cu COVID-19 se iau la intrecere, aflati in scaune cu rotile (FOTO)

B1 B1,
Scene halucinante la Spitalul Judetean Giurgiu: Doi pacienti infectati cu COVID-19 se iau la intrecere, aflati in scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Judetean din Giurgiu,unde mai multi pacienti infectati cu COVID-19 au fost filmati in timp ce se luau la intrecere, aflati in scaun cu rotile. Imaginile. continuă pe B1

Scene halucinante la Spitalul Suceava. Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga, lasata intr-o cutie de pantofi: S-a pus repede capacul, sa nu se infecteze

Trei suceveni, intre care un fost politist, au declarat pentru Adevarul ca s-au vazut obligati sa plateasca atentii de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale apropiatilor de la morga Spitalului Suceava.

Circuit separat pentru pacientii oncologici, la Spitalul Judetean Sibiu

Spitalul Judetean Sibiu a realizat un circuit separat pentru pacientii oncologici, avand in vedere riscul de complicatii ale infectarii cu coronavirus la acestia pacienti.

COVID-19. Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste au demisionat. Au fugit de epidemie

Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste, Sectia de Pneumologie, au demisionat de teama coronaviruslui. Anuntul a fost de presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Au decedat 19 pacienti, infectati si cu Covid 19, in spitalele hunedorene

Coronavirus in judetul Hunedoara. Au decedat 19 pacienti, infectati si cu Covid 19, in spitalele hunedorene. Ultimele trei cazuri au fost inregistrate miercuri.

Spitalul Judetean Mehedinti are un aparat de testare care depisteaza noul coronavirus

Primul aparat Real Time PCR pentru depistarea infectiilor cu coronavirus a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin si de astazi este functional.

Primul cadru medical diagnosticat cu COVID-19 la Tulcea. Asistenta medicala bolnava lucreaza in Spitalul Judetean

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este confirmata cu COVID-19. Este primul cadru medical din Tulcea care s-a imbolnavit, infectata de coronavirus.

Doi pacienti din Buzau vindecati de coronavirus s-au imbolnavit din nou

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 29 si 46 de ani, externati pe 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare.

Buzau: Doi pacienti externati negativ, repozitivati dupa 12 zile de la externare

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 46 de ani si, respectiv, 29 de ani, externati in data de 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare.

Digi 24: O asistenta de la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta Covid pozitiva

Bianca Glodean, medic internist la Spitalul Judetean din Deva, a povestit la Digi24 ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu Covid-19, iar acum cadrul medical, care s-a infectat intre timp, este intr-o stare destul de grava.

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )