Libnet.ro
UNICEF

14:01

Schimba povestea carierei tale si fii unul dintre primii specialisti in management dentar din tara!

B1 B1,
Schimba povestea carierei tale si fii unul dintre primii specialisti in management dentar din tara!

P) inscrie-te pana in 15 Martie la Scoala Dental Office Managers si platesti cu 50euro mai putin. Cati dintre voi ati avut o programare la stomatolog si, din cauza intarzierilor, ati fost. continuă pe B1

Unul dintre chrirugii francezi de top, angajat la Sibiu.

Unul dintre cei mai experimentati si apreciati chirurgi cardiaci din Europa, francezul Eric Arnaud-Crozat, va opera cu regularitate in Romania. Zilele acestea, el s-a aflat la Sibiu, pentru a pune la punct detaliile acestei colaborari. Chirurgul isi doreste sa vina la Sibiu si sa opereze la unul dintre spitalele sibiene in fiecare luna si sa participe si la un program de pregatire a studentilor medicinisti care invata la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Eric Arnaud-Crozat marturiseste ca a .

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic, a fost externat

DoctorulSorin Ianceu, unul dintre cei trei medici internati la Spitalul Clinic de Urgenta dinCluj-Napoca in urma accidentului de avion produs in Muntii Apuseni, a fost externat. Ianceu va fi transportat.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )